Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!
OzkanOzdemir

Başkalarına konu içeriği verme, üyelik şifreleri hakkında (ÖNEMLİ!)

Önerilen Mesajlar

Admin

Merhaba KODevelopers Ailesi, biliyorsunuz ki foruma üye olurken mail, admin onayı ve kendini tanıt bölümlerinden geçiyorsunuz. Bunu yapıyoruz ki forum ortamımızı daha düzgün insanlarla birlikte yürütebilelim istiyoruz.
Yaptığımız paylaşımların hepsi kendimize özgü paylaşımlardır başka yerler gibi kopyala yapıştır yapmıyoruz.
Size daha iyi paylaşım yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ama sizde aşağıda bahsettiğim durumlara dikkat ediniz.

Başkalarına konu içeriği verme;

1) Foruma üye olmayan kişilere
2) Foruma üye olup admin onayı bekleyen kişilere
3) Foruma üye olup mail onayı bekleyen kişilere
4) Forumdan uzaklaştırılmış kişilere

Yukarıdaki saydığım koşullara uyan daha açıklayıcı bir tabir ile kimseye forum içerisinden konu içeriği veya link vermeyiniz. Eğer dışarıya konu veren olursa forumdan sınırsız süreyle uzaklaştırılacaktır. Aynı şekil başka foruma konu taşıyan veya reklam yapan sınırsız süreyle uzaklaştırılacaktır.

Ne olursa olsun kimseye forum içerisinden içerik vermeyin. Eğer forum içerisindeyse zaten kendisi konuya girip alabilir. Diğer türlü başka foruma konu taşımasına sebebiyet veriyorsunuz.
Biz foruma üye alırken bu durumları göz önünde bulundurarak alıyoruz.
Ağlasa da yalvarsa da kimseye konu içeriği vermeyin ve bize bildirin.

Üyelik Şifreniz;

Forumda üye olan arkadaşlar lütfen üyeliğinizin şifresini değiştiriniz.
Başka forumdaki şifrenizi burada da aynı şekil kullanıyorsunuz ve sizin üyeliğinize girilmesine neden oluyor.
Buraya sizin üyeliğinizle gelip forumdan içerik çalma ve foruma reklam yapma gibi durumlar söz konusu oluyor.
Forumdan uzaklaştırdığımız zaman ise "ben yapmadım birisi üyeliğime girmiş" diye geliyorsunuz.
Böyle bir durumda forumdan uzaklaştırılacaksınız.

Forumumuza yeni üye olan arkadaşlar içinde aynı şey geçerlidir. Şifrenizi başka forumlar ile aynı kullanmayınız.
Sizin şifrenizi görebiliyorlar ve sadece bizim forumumuzun aleyhine değil sizin mail adreslerinize kadar ulaşıyorlar.

Lütfen dediklerimi dikkate alınız.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı foruma bakamadım. girişte böyle bir uyarı görünce çok şaşırdım. Şifre mahremiyet gerektirir, evininin anahtarını anahtarını başkasına verir mi insan . Burada böyle bir uyarı varsa kesin birşey olmuştur. Kim yine ne yaptı ?

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Admin
Alıntı

Bu hafta iş yoğunluğundan dolayı foruma bakamadım. girişte böyle bir uyarı görünce çok şaşırdım. Şifre mahremiyet gerektirir, evininin anahtarını anahtarını başkasına verir mi insan . Burada böyle bir uyarı varsa kesin birşey olmuştur. Kim yine ne yaptı ?

 


İsmi lazım değil diğer forum sahipleri sizin şifrenizi mahremiyet olarak değil de bir fırsat olarak görüyorlar. Bazı üyelerin üyeliklerine girilip forumdan içerik almakla beraber foruma küfür ve reklam içeren konular, mesajlar paylaşıyorlar.

Biz buradan uyarımızı yapıyoruz eğer ki böyle bir durumla bundan sonra karşılaşırsak, uyardığımız halde böyle bir durum karşısında mağdur oluyorsanız üyeliğiniz süresiz olarak yasaklanacaktır. Üyeliğinizin şifresi başka forumlar ile aynıysa lütfen değiştiriniz.

Ayrıca kimseye forum içerisinden, skype, facebook veya herhangi bir yoldan konu içeriği de vermeyiniz. Çünkü biz oradaki HIDE eklentisini boşuna forumda tutmuyoruz. Eğer ki forum dışındaki birisinin içeriklere erişebilmesini isteseydik herkese açık olarak tutardık tüm paylaşımları. Bu yüzden kimseye içerik vermeyin.

Eğer sizden içerik isteyen olursa bize bildirin biz o şahıs hakkında gerekeni yaparız. Çünkü o şahıs forumumuza kabul edilmemiştir.
Düzgün bir insan değildir (dolandırıcı, küfür, reklam yapan) veya öncesinden forumdan uzaklaştırılmıştır. Daha düzgün bir ortam oluşturabilmek için biz ne kadar dikkat ediyorsak lütfen sizde aynı özeni ve saygıyı gösteriniz.

 

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

Uyarı için teşekkürler. İsmi lazım değil bir kaç işten anladığını zanneden dolandırıcı forum sitesi sahibi ne yazık ki DB'de pek çok kişinin bilgilerini barındırıyor. MD5 ile korunsa da kırılması oldukça kolay bir şifreleme yöntemi haline geldi. Bu nedenle sıkıntı yaşayabilir herkes.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...