bakara19 4 #1 Oluşturuldu: Şubat 3, 2018 Merhaba, 60 Level başlıyorsunuz oyunda homeko server örnek veriyorum Charınız ilk girişte Mutelı olarak giriyor 83 level oluyorsunuz 1 kere relog atıyorsunuz oto mute kalkıyor yani reklam atılmaması için yapılmış bir sistem bunu nasıl yapabilirim acaba bu konuda destek olabilecek birisi var mı teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #2 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi DECLARE @levelim int SELECT @levelim = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @CharID IF @levelim > (LVLGİR) BEGIN Update USERDATA Set Authority = '1' WHERE Authority = '11' RETURN ENDLOAD CHAR İNFO proceduründe bu şekilde bir kod varsa ordan ayarlanıyor verdiğim kodu da ekleyebilirsin kırmızı yazan yere kaç lvl de mute açılmasını istiyorsan yaz gitsin iş yerindeyim şuan akşam daha iyi yardımcı olabilirim 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi Bence gereksiz bir yöntem ama sizin bileceğiniz iş. Yapacak adam yine yapar reklamını. Badswear yöntemi ile sayıları, http gibi website kısaltmalarını, com, net, org gibi uzantıları engelleyip daha düzgün bir sonuç alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi Doğrudan yazıyorum hatalı yer olursa kendin düzeltirsin.DECLARE @bAuthority tinyint, @bLevel tinyintSELECT @bAuthority = Authority, @bLevel = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @strCharIDIF @bAuthority = 1 or (@bAuthority = 2 and @bLevel != 83)BEGIN IF @bLevel SET @bAuthority = 2 ELSE SET @bAuthority = 1ENDUPDATE USERDATA SET Authority = 2 WHERE strUserID = @strCharID 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #5 Konu Sahibi Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDECLARE @levelim int SELECT @levelim = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @CharID IF @levelim > (LVLGİR) BEGIN Update USERDATA Set Authority = '1' WHERE Authority = '11' RETURN END LOAD CHAR İNFO proceduründe bu şekilde bir kod varsa ordan ayarlanıyor verdiğim kodu da ekleyebilirsin kırmızı yazan yere kaç lvl de mute açılmasını istiyorsan yaz gitsin iş yerindeyim şuan akşam daha iyi yardımcı olabilirim Desteğiniz için Teşekkürler deneyeceğim.-- mesaja ek olarak --AlıntıBence gereksiz bir yöntem ama sizin bileceğiniz iş. Yapacak adam yine yapar reklamını. Badswear yöntemi ile sayıları, http gibi website kısaltmalarını, com, net, org gibi uzantıları engelleyip daha düzgün bir sonuç alabilirsiniz. Hocam şu durum söz konusu çok illakı olmucak ama bir nebze caydırma yöntemi diyebiliriz şimdi koxp ile hwid açıyor direk reklam atıyor siz kelime filtreme bile yapsanız aralıklara boşluk nokta tire koyarak yine atılıyor en azından level kasacak relog atacak bir anda 15 20 kişi olmaz uğraş istemesi amacım sadece-- mesaja ek olarak --AlıntıDoğrudan yazıyorum hatalı yer olursa kendin düzeltirsin. DECLARE @bAuthority tinyint, @bLevel tinyint SELECT @bAuthority = Authority, @bLevel = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @strCharID IF @bAuthority = 1 or (@bAuthority = 2 and @bLevel != 83) BEGIN IF @bLevel SET @bAuthority = 2 ELSE SET @bAuthority = 1 END UPDATE USERDATA SET Authority = 2 WHERE strUserID = @strCharID Teşekkürler Özkan hocam desteğiniz için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #6 Konu Sahibi Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDoğrudan yazıyorum hatalı yer olursa kendin düzeltirsin. DECLARE @bAuthority tinyint, @bLevel tinyint SELECT @bAuthority = Authority, @bLevel = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @strCharID IF @bAuthority = 1 or (@bAuthority = 2 and @bLevel != 83) BEGIN IF @bLevel SET @bAuthority = 2 ELSE SET @bAuthority = 1 END UPDATE USERDATA SET Authority = 2 WHERE strUserID = @strCharID LOAD_USER_DATA girdim ama işlemedi şuanda.-- mesaja ek olarak --Alıntıdeclare @levelim int select @levelim = [level] from userdata where struserid = @charid if @levelim > (lvlgir) begin update userdata set authority = '1' where authority = '11' return end load char info proceduründe bu şekilde bir kod varsa ordan ayarlanıyor verdiğim kodu da ekleyebilirsin kırmızı yazan yere kaç lvl de mute açılmasını istiyorsan yaz gitsin iş yerindeyim şuan akşam daha iyi yardımcı olabilirim yaptim ama işlemedi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #7 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi (lvlgir) burdaki parantezi kaldırif @levelim > 83 begin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #8 Konu Sahibi Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı(lvlgir) burdaki parantezi kaldı rif @levelim > 83 begin rif @levelim > 83 begin DECLARE @levelim int SELECT @levelim = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @CharID IF @levelim > rif @levelim > 83 begin Update USERDATA Set Authority = '1' WHERE Authority = '11' RETURN END bu şekilde düzeltim yanlış anlamadıysam hata verdi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fugal 6 #9 Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi declare @levelim int select @levelim = [level] from userdata where struserid = @charid if @levelim > 83 begin update userdata set authority = '1' where authority = '11' return endböyle olacak:) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #10 Konu Sahibi Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıdeclare @levelim int select @levelim = [level] from userdata where struserid = @charid if @levelim > 83 begin update userdata set authority = '1' where authority = '11' return end böyle olacak:) HOCAM kusura bakma yaptım ama buda olmadı neden olmuyor anlam veremıyorum sorunsuz aktif ettim ama kodu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #11 Konu Sahibi Şubat 5, 2018 tarihinde gönderildi Sorun Çözüldü @ Fugal teşekkür kod da bir yerde eksik bir de büyüktür işareti 82 olması gerek ki 83 de açılsın 83 den büyüktür oluyor yardım olarak yaptım herkese teşekkür ederim desteklerinden dolayı. Yapmak isteyenlerser USERDATA Authority = '11' yaparak LOAD_USER_DATA koymam önerildi LOAD USER INFO oyunda kasma yapılacağını bilgisi aldım iyi günler dilerim.DECLARE @levelim int SELECT @levelim = [Level] FROM USERDATA WHERE strUserID = @StrUserID IF @levelim > rif @levelim > 82 beginUpdate USERDATA Set Authority = '1' WHERE Authority = '11' RETURN END Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş