Darklenox 18 #1 Oluşturuldu: Ocak 6, 2018 Sourceler Nerdeyse Tamamen Fix Gözden Kaçmış Bazı Şeyler Olabilir Socket Yapıları İyiBot Sistemi Ekli + bot 83 3 83 Bot Sistemi +bot (saniye)(3,4,5 oturan ölü olan tip felan (Level))Botlara İtem Ekledim KompleSource Tarafında Speed Hack Gibi Özellikler EngelliGmyi Görünür Yaptım Kompleİp Ayarlarını Database SETTINGS_LOGIN Adlı Tablodan YapıyorsunuzDatabase Özellikleri+10 No Reb Silah Ve İtem Başlangıç+3 Takı SetFarm Çevirmek İstersenizde Create New Chardaki Beginner İtemi KaldırınRar Şifresi : www.kodevelopers.comSource Satmaya Çalışanlara İnat :) Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Soket sistemi emreyle benim sexykodan aktardığımız soketler , bir forum tarafından eski çalıştığım srcler paylaşılmıştır , src'de ismime dahil bir çok notlar düşülü ve arkadaş heryeri ben yaptım dercesine düzenlemiş.Bu source benim de değil kesinlikle poyraz'ın dosyaları ama üstünde benimde bir çok emeğim bulunmuştur.Vicdanınız el verdiyse , bu sourceyi ben yaptım düzelttim diye paylaşımda kalsın , gerisi size emanet, iyi günler. 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #3 Konu Sahibi Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSoket sistemi emreyle benim sexykodan aktardığımız soketler , bir forum tarafından eski çalıştığım srcler paylaşılmıştır , src'de ismime dahil bir çok notlar düşülü ve arkadaş heryeri ben yaptım dercesine düzenlemiş. Bu source benim de değil kesinlikle poyraz'ın dosyaları ama üstünde benimde bir çok emeğim bulunmuştur. Vicdanınız el verdiyse , bu sourceyi ben yaptım düzelttim diye paylaşımda kalsın , gerisi size emanet, iyi günler. cengo o senin dediğin srclerde görüntü buguna kadar heyşey vardı bir socket yapısını aldım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #4 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSoket sistemi emreyle benim sexykodan aktardığımız soketler , bir forum tarafından eski çalıştığım srcler paylaşılmıştır , src'de ismime dahil bir çok notlar düşülü ve arkadaş heryeri ben yaptım dercesine düzenlemiş. Bu source benim de değil kesinlikle poyraz'ın dosyaları ama üstünde benimde bir çok emeğim bulunmuştur. Vicdanınız el verdiyse , bu sourceyi ben yaptım düzelttim diye paylaşımda kalsın , gerisi size emanet, iyi günler. aaaaaaa şapşap öyle demesene adam %99 kendi yaptı hepsini 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #5 Konu Sahibi Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi :little_emrah:www.kodevelopers.com (1) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KofteHour 4 #6 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSourceler Nerdeyse Tamamen Fix Gözden Kaçmış Bazı Şeyler Olabilir Socket Yapıları İyi Bot Sistemi Ekli + bot 83 3 83 Bot Sistemi +bot (saniye)(3,4,5 oturan ölü olan tip felan (Level)) Botlara İtem Ekledim Komple Source Tarafında Speed Hack Gibi Özellikler Engelli Gmyi Görünür Yaptım Komple İp Ayarlarını Database SETTINGS_LOGIN Adlı Tablodan Yapıyorsunuz Database Özellikleri +10 No Reb Silah Ve İtem Başlangıç +3 Takı Set Farm Çevirmek İstersenizde Create New Chardaki Beginner İtemi Kaldırın Rar Şifresi : www.kodevelopers.com Source Satmaya Çalışanlara İnat :) Source Download Link : Dosya.tc - Database Download Link :Dosya.tc - Patch Download Link : File sharing and storage made simple kesin sen yapmıssındır :d Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #7 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Yaptığım bir çok kısımda facebook profilmi atmıştım , Turkey.Empire olarak değiştirmen? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #8 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkurler 3.lınk calısmıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #9 Konu Sahibi Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi çalışıyor linkler-- mesaja ek olarak --AlıntıYaptığım bir çok kısımda facebook profilmi atmıştım , Turkey.Empire olarak değiştirmen? hem dosyalar benim diyon hem dosyalar poyrazın diyon senide anlamak zor demekki sende bulduğun srclerin üstüne yatıp adını yazıyon haha :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #10 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi bunu paylaşmak anlamı nedir Satan kim var Link neden gizlemiyorsun heralde ::) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #11 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıçalışıyor linkler -- mesaja ek olarak -- hem dosyalar benim diyon hem dosyalar poyrazın diyon senide anlamak zor demekki sende bulduğun srclerin üstüne yatıp adını yazıyon haha :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #12 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıgüzel soruyu sormak güzel ancak.. Poyroz diye ait degildir.. Kim oldugunu bilmiyorum Onun 'Ortak' var mış onda editliyormuş yasin editmeyi bilmiyormuş onun bana söylemiş..Teşekkürler iyi çalışmalar.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #13 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi patch linki sorunlu kardeşim-- mesaja ek olarak --derleme yaparken bu hataları alıyorum nasıl düzeltebilirim? https://prnt.sc/hwvvny Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #14 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıpatch linki sorunlu kardeşim -- mesaja ek olarak -- derleme yaparken bu hataları alıyorum nasıl düzeltebilirim? https://prnt.sc/hwvvny Source BOOST kütüphane kurulumu (BÜTÜN BOOST HATALARI İLE İLGİLİ ÖNCE BUNU OKUYUN!) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #15 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDarklenoxNot: Patch Download Link'de belirtilen dosya çıkmamaktadır. Lütfen tekrardan düzeltme yapabilir misiniz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #16 Konu Sahibi Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi patch oyuna giriş exesi felan boostu indirip cnin içine koyun sonra src propertiesinden boost ve boost librarynin yerini belirtin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #17 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıpatch oyuna giriş exesi felan boostu indirip cnin içine koyun sonra src propertiesinden boost ve boost librarynin yerini belirtin Dosyalar bana ait demedim , üzerinde çalıştığım ve emeğimin bulunduğu dosyalar dedim. Eklediğim bir çok sistem bana aittir / cengizbarul yazan yerlerin hepsini Turkey.Empire olarak değişmişsin usta güzel emeğe konuş ve ben yaptım demek. Umrumda değil eski olan sourceler ama ben yaptım demen çok saçma bunun yerine arkadaşlar ben aptal bir lamerim , ben yaptım herşeyi gözlerimi kapatıp fixleyebiliyorum inanmassan ko züürtte paylaştıklarıma bak deseydin , sana daha çok inanabilirdik. Kaç yaşına gelmişsin , utanmıyonmu 18 yaşında bi çocuğun emeklerini değişmeye :weed: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #18 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıpatch oyuna giriş exesi felan boostu indirip cnin içine koyun sonra src propertiesinden boost ve boost librarynin yerini belirtin patch indirme linki çalışmıyor dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #19 Konu Sahibi Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi :little_emrah:www.kodevelopers.com (1) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #20 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSource BOOST kütüphane kurulumu (BÜTÜN BOOST HATALARI İLE İLGİLİ ÖNCE BUNU OKUYUN!) dediğin gibi BOOST uygulamasını yaptım ama bu seferde bu hataları veriyor https://prnt.sc/hwxtml Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #21 Konu Sahibi Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDosyalar bana ait demedim , üzerinde çalıştığım ve emeğimin bulunduğu dosyalar dedim. Eklediğim bir çok sistem bana aittir / cengizbarul yazan yerlerin hepsini Turkey.Empire olarak değişmişsin usta güzel emeğe konuş ve ben yaptım demek. Umrumda değil eski olan sourceler ama ben yaptım demen çok saçma bunun yerine arkadaşlar ben aptal bir lamerim , ben yaptım herşeyi gözlerimi kapatıp fixleyebiliyorum inanmassan ko züürtte paylaştıklarıma bak deseydin , sana daha çok inanabilirdik. Kaç yaşına gelmişsin , utanmıyonmu 18 yaşında bi çocuğun emeklerini değişmeye :weed: 2 sene sonra askere gidicen sen çocukluğu aşmışın biraz küçülde cebime gir :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #22 Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi komik şeyler :) ismi lazım olmayan forumdan yüz bulamayan arkadas gelmiş burda ''BEN YAPTIM'' imaları ile konu acmıs komik Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #23 Konu Sahibi Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıkomik şeyler :) ismi lazım olmayan forumdan yüz bulamayan arkadas gelmiş burda ''BEN YAPTIM'' imaları ile konu acmıs komik komik olan obede ile dialoglarınızı silmeyi unutmuş olmanız aynı şekilde upload edicemki millet nasıl biri oldunu görsün :d sourcedeki her yeri obede yapmış resmen senin 1 gram bilgin yok Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #24 Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi :abow:Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #25 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi arkadaşlar pacht ve qouest ve mağplarınıda paylasırmısınız yada nerden bulabilirim bunun lualarını Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş