vestside 90 #1 Oluşturuldu: Aralık 9, 2017 Öncelikle iyi forumlar; başlıkta belirttiğim gibi hashpassword problemi yaşıyorum oto üyelik sistemi mevcut oyuna oto id şifre yazdığım zaman TB_USER tablosuna MD5 li passwd halini gönderiyor. lakin panele aynı id passwd ile giremiyorum TB_USER e gönderdiği MD5 li halini kopylayıp id yazıp şifre kısmına md5 yapıştırınca panele giriyor kullanıcı adı : mami passwrd : mami <<< MD 5 ( RMP0VU0 ) bu sorunu nasıl aşarım herhangi bir konu bulamadım.. kullandığım panel sevenpanel 11 -- mesaja ek olarak -- aynı sorunu yaşayan arkadaslar için çözüm ; C:\AppServ\www\template\dike\include\login.php içerisindeki $sevendbo->doquery bul değiştir komple $sevendbo->doquery("INSERT INTO TB_USER (StrAccountID,StrPasswd,strSocNo,iDays,StrAuthority,CashPoint) select '$username',(select dbo.hashpasswordstring('$password') as password),1,6,1,0"); Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Aralık 9, 2017 tarihinde gönderildi HashPasswordString (Password Encrypt) 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş