Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

cmlndz

Üye
  • İçerik sayısı

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,132 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

cmlndz Hakkında

  • Doğum Günü 11/09/1990
  1. cmlndz

    WarPanel

    Teşekkür ederim.
  2. cmlndz

    [1975] Server Files & Source

    Teşekkürler
  3. Merhabalar ismim can yazılım mühendisiyim, korona döneminde herkes gibi bende eve tıkıldım.. Korona sebebiyle ülkede yaşanan ekonomik durgunluk işlerimi de sekteye uğrattı, bende uzun yıllar önce uzunca bir dönem oynadığım oyununun dosyalarını hep takip edip kendimce vakit buldukça düzenliyordum korona döneminde eve tıkılınca boş durup kafayı yememek için 🙂 daha fazla uğraşmaya başladım ki şuan elimde ki tüm dosyaları düzenledim bir server açılır kıvama geldi örnek pet loot yapıyor eventler vs aktif..Şöyle 1 aylık bir süreç daha kafamda oluşturduğum düzeni oyuna eklemek kaldı bu süreçte ekip arkadaşları arıyorum. Değişik fikirleri olan şunu yapsak daha iyi olur gibi fikir alışverişi yapabileceğim efendi insanlar var ise buyursunlar discord sohbet edelim tanışalım. https://discord.gg/SZKb8Au
  4. cmlndz

    2125 SRC+DB (Poyraz Bilişim)

    Teşekkür ederim.
  5. cmlndz

    Game server bağlanti kopmasi ?

    Cevabın için teşekkür ederim soketleri kendim düzenlemiştim, yinede kontrol ettim. Servis sağlayıcısı ile görüştüğümde sorunun sunucu kaynaklı olduğu ortaya çıktı bilginiz olsun arkadaşlar. VPS VDS VEYA DEDİCATED aşağıda başka msql connect görmemeniz lazım.
  6. Merhabalar şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Local hostum da herhangi bir problem yaşamadan saatlerce açık kalan game server sunucuda sanırım 40. dk da felan gameserver bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor ODBC kaynaklı bağlantı kopması diye tahmin ediyorum bir kaç deneme yaptım ama faydalı olmadı acaba sunucuda ki bir port ile çakışıyor olabilir mi inilerimde ki portlar ? Ayrıca bazen görüyorum inilerde KO_GAME KO_MAİN olarak farklı odbc kullanılarak ini doldurulmuş bunu neden yapıyorlar gene çakışma olmasın diye mi ?
  7. teşekkür ederim
  8. Teşekkür ederim
  9. Teşekkür ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...