apron 16 #1 Oluşturuldu: Temmuz 12, 2019 Merhaba servere multi client açılarak girilebiliyor programsız olarak bunu nasıl egellerim yardımcı olabilecek var mı acaba ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi Servera gelen bağlantının IP adresiyle Serverdaki diğer bağlantıların IP adresini karşılaştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
apron 16 #3 Konu Sahibi Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıServera gelen bağlantının IP adresiyle Serverdaki diğer bağlantıların IP adresini karşılaştır. karşılaştırdım aynı ayrıca kendimde denedim 10 tane client açıp char soktum bana mısın demiyor programsız multi açıyor client bunu nasıl engellerim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi Servera gelen bağlantının IP adresiyle Serverdaki diğer bağlantıların IP adresini karşılaştır.Eğer ki gelen bağlantının IP adresi Serverdaki diğer bağlantılarla uyuşuyorsa tüm bağlantıları kapat yada gelen bağlantıyı kapat. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
apron 16 #5 Konu Sahibi Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıServera gelen bağlantının IP adresiyle Serverdaki diğer bağlantıların IP adresini karşılaştır. Eğer ki gelen bağlantının IP adresi Serverdaki diğer bağlantılarla uyuşuyorsa tüm bağlantıları kapat yada gelen bağlantıyı kapat. nasıl yapacağım bu işlemi peki Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #6 Temmuz 15, 2019 tarihinde gönderildi Alıntınasıl yapacağım bu işlemi peki filesten client exe nin açılmasını engelleyemezsin bunu için anti hile sistemi kullanabilirsin geçiçi olarak bunu kullan aynı evden/modemden başka biride giremez aklında bulunsun void CUser::SelectCharacter(Packet & pkt) (buraya ekleyebilirsin yada 0x9F ) for (int i = 0; i { CUser *pUser = g_pMain->GetUserPtr(i); if (pUser == nullptr) continue; if (pUser->GetRemoteIP() == GetRemoteIP()) { Disconnect(); return; } } Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #7 Temmuz 16, 2019 tarihinde gönderildi Volkan daha önce söylediğim gibi bahsettiğin durum soacsın multi client özelliği osmanxten kaldırmasını isteyebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş