PENTAGRAM 926 #1 Oluşturuldu: Temmuz 8, 2017 @ hiCenglyy 'nin sorusuna istinaden bu konuyu açıyorum.Alıntıuintlere nasıl dönüştürüyoruz pekiuintlere dönüştürmekten kastını anlamadım fakat, uint dediğin şey C++ içinde unsigned __int32 için yapılmış bir type definition. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.İyi forumlar. 1 5 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim.. Ellik sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #3 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mustafa, Gerçekten bunları bilmeyen arkadaşlar için yol göstermen/öğretmen çok iyi. Başarılarının devamı dileğiyle. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #4 Temmuz 11, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seris 6 #5 Temmuz 19, 2017 tarihinde gönderildi Tam bilmeyenler hiç okumasın kafanız daha çok karışıyor sonra korku oluyor :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #6 Konu Sahibi Temmuz 19, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıTam bilmeyenler hiç okumasın kafanız daha çok karışıyor sonra korku oluyor :) Konunun uzunluğunu görünce aslında biraz insanların gözünün korkması doğal. Fakat, konu içerisindeki bütün kavramlar birbiri ile bağlantılı olduğundan, birisini anladığın zaman diğeri çorap söküğü gibi onu takip ediyor. Bu açıdan okuyan arkadaşlara da sakin kafa ile göz korkutmadan parça parça incelemelerini tavsiye ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #7 Temmuz 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Konunun uzunluğunu görünce aslında biraz insanların gözünün korkması doğal. Fakat, konu içerisindeki bütün kavramlar birbiri ile bağlantılı olduğundan, birisini anladığın zaman diğeri çorap söküğü gibi onu takip ediyor. Bu açıdan okuyan arkadaşlara da sakin kafa ile göz korkutmadan parça parça incelemelerini tavsiye ederim. Ben hepsini okudum Reis 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #8 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #9 Kasım 25, 2017 tarihinde gönderildi çok teşekürler öğrenmeye çalişiyorum ❤️ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eqwa11 1 #10 Ağustos 23, 2018 tarihinde gönderildi @ PENTAGRAM uint32 deger = 123456789;uint8 deger2 = (uint8)deger;// deger2 = 123456789? tabi ki de hayır.deger2 = 16 + 4 + 1 = 21;bunun sebebi, sağdan ilk sekiz bit hariç, diğer bitlerin değişkene sığmadığı için kaybolmasıdır.;0 1 1 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 1 0 1Haci burda kafama bi soru takildi kod yazarken bole bisi yapmak zorunda kalirmiyiz Uint8 in deger araliginda fazla bi sayiyi donusturmek programlama hatasi degilmi Eger gerekirse kafam karisti bi kac ornekle gisterirmisin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mykomicrec 2 #11 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EmreNyz 0 #12 Aralık 23, 2018 tarihinde gönderildi Eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vaqrant 0 #13 Aralık 29, 2018 tarihinde gönderildi Başarılarının devamı dileğiyle. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #14 Aralık 29, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #15 Ocak 2, 2019 tarihinde gönderildi eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MRX 1 #16 Ocak 2, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakancoskun 20 #17 Ocak 3, 2019 tarihinde gönderildi Temel tamsayı veri tipleri hex decimal vs mi anlamadım, okuyup öğrenelim 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
twisted 1 #18 Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkür Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Miranda 1 #19 Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi teşekkür ederim. en azından sütun eklemeyi de öğrenmiş oldum ^^ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cngzclk 2 #20 Ocak 15, 2019 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LikeThat 0 #21 Ocak 17, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
d1d2d3g1g2g3 0 #22 Şubat 1, 2019 tarihinde gönderildi ellerine sağlık PENTEGRAM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SkySea 1 #23 Şubat 21, 2019 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #24 Eylül 9, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darkness 1 #25 Eylül 21, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş