penthos48 2 #1 Oluşturuldu: Ekim 5, 2018 1299 server için oyun içinde bulunan Q butonuna basınca açılan Quest bölümünü değiştirmek ve kendi questlerimi yazmak istiyorum nasıl editleyebilirim.? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Ekim 5, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1299 server için oyun içinde bulunan Q butonuna basınca açılan Quest bölümünü değiştirmek ve kendi questlerimi yazmak istiyorum nasıl editleyebilirim.?Merhaba, el_stataber_us.uif ve ka_statebar_us.uif dosyalarını uif editör ile editleyerek yapabilirsin. mantığı çok basittir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
penthos48 2 #3 Konu Sahibi Ekim 5, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba, el_stataber_us.uif ve ka_statebar_us.uif dosyalarını uif editör ile editleyerek yapabilirsin. mantığı çok basittir. merhaba bu dediğin uiflerden sadece buton düzenleniyor sanırım. peki ya içeriği? butona tıklayınca açılan pencerede okunmayan yazılar var. ben oraya kendi questlerimi eklemek istiyorum. leveline göre açılacak questleri. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #4 Ekim 5, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı merhaba bu dediğin uiflerden sadece buton düzenleniyor sanırım. peki ya içeriği? butona tıklayınca açılan pencerede okunmayan yazılar var. ben oraya kendi questlerimi eklemek istiyorum. leveline göre açılacak questleri. UI - UI_US - UI_GG klasörlerini masaüstüne kopyala ve uif editörü açıp yukarıdaki yolu masaüstünü göster, ardından tüm içeriğini görebilirsin. örneğin butona tıkladığında hangi dxt yi okuduğunu ve hangi koordinatı okuduğunu görebilirsin, kendin .png olarak tasarladığın resimi dxt editör ile .dxt formatına çevirip mevcut uif dosyasına tanımlayarak içerikleri değiştirebilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
penthos48 2 #5 Konu Sahibi Ekim 5, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim şimdi anladım 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş