Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
OzkanOzdemir

Yardım konuları hakkında bilgilendirme!

Önerilen Mesajlar

Admin

Merhaba, yardım bölümünde açtığınız konular hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum.

İlk öncelikle "Konu Başlığı" bölümüne yardım istediğiniz konu hakkında açıklayıcı bir başlık giriniz. "Yardım edin, Ne yaptıysam olmuyor, Biri el atsın!, Kurtaran yok mu?" gibi başlıklar atmayınız.

Bir başka husus yardım bölümüne açtığınız konuya nerede sorun yaşıyorsanız ve onu yapmadan önce neler yaptıysanız resimli bir şekilde ekleyiniz.

Eğer ki programlama üstünde hata alıyorsanız; yazdığınız bir programlama kodunda yada hazır kaynak kodunda karşılaştığınız bir hata ise bunu resim veya kod içeriği olarak paylaşınız.

Şimdi buraya dikkat etmeniz gerekiyor en önemli husus burasıdır. Eğer ki aldığınız programlama hatasıysa ve hiç bir programlama bilginiz yoksa gelip yardım istemeyin öğrenmeye çalışın. Bir örnek vereyim; "NPC sağ tıklıyorum Chat ekranında sarı sarı yazılar yazıyor bunları nasıl kaldırırım?" Bunu soracağına gidip programlama öğren böyle konular görüldüğü an kapatılacaktır. Konuyu açan kişi halen böyle konular açmaya devam ediyorsa forumdan uzaklaştırılacaktır.

Bir başka diğer konu ise yardım almak dediğinizde bütün dosyaları forum içerisindeki kullanıcılara yazdırabileceğiniz düşüncesinden kurtulun. Yine bir örnek ile açıklıyorum; "Bana bu lazım yapıp verir misiniz?", "Teamviever vereyim gelin şunu yapın!" tarzı hazıra beklediğiniz şeylerde hiç bir şekilde yardım edilmeyecektir ve konunuz kapatılacaktır.

Yukarıdaki hususlara dikkat etmeyen kişiler yardım konusu açtıktan sonra bana niye kimse yardım etmiyor diye düşünsün. Yardım istediğiniz konu hakkında hiç bir bilginiz yoksa o konu hakkında bilgi edinmeye çalışın bana bunu çözün diye gelmeyin. Daha emeklemeden uçmaya çalışanlarınız oluyor bu biraz da hazıra konmaya çalışma çabası içerisinde olduğunu gösteriyor. Bu yüzden açtığınız yardım konularının anlaşılır olmasına özen gösteriniz.

Yardım konusu açan kişiler lütfen yardım eden, konunuza cevap atan kişilerin yorumlarına "Teşekkür" ediniz.
Sağ alt tarafta bulunan "Teşekkürler" buttonunu kullanınız. Yardım eden kişinin rütbe atlamasına ve kredi kazanmasına yardımcı oluyorsunuz böylelikle. Anlayışınız için teşekkürler.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...