vestside 90 #1 Oluşturuldu: Haziran 24, 2018 Arkadaşlar merhaba bu paneli hemen hemen hepiniz biliyorsunuzdur. yalnız LISANS problemi olduğundan ötürü henüz WAREZ lenmedi ve piyasada hali ile satılan bir script. deseni ve fonksiyonları iyi yalnız ioncube koruması var. PHP bilgisi olan yetenekli forum sakinlerinin bu şifreleme olayını çözmemde yardımcı olmalarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Dosya.tc - dipnot; ioncube 5.4 ile ENCODE edilmiş. ben localde APPserv. ile kurulumunu yaptım ioncube plugin desteği ile.. yalnız LISANS problemine takıldım. @ Nero@ OzkanOzdemir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Bunu len forum içinde link kaldır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #3 Konu Sahibi Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBunu len forum içinde link kaldır anlamadım ki dostum ne dediğini? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Yazıları engelledi txt içinde forum var Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi IONCube decoder programını denedin mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #6 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Panelin sahibinden lisans ücreti ile alman nasıl fikir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #7 Konu Sahibi Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıPanelin sahibinden lisans ücreti ile alman nasıl fikir? böyle bir düşünce olsaydı zaten alırdım. fikir değil icraat gerek.. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #8 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Aslında bu kadar uğraş boşa image ve css'leri Seven Panel'e uyarlarsan bir farklılık olmaz çünkü panellerin her ikisi de çok benzer. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş