cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Haziran 23, 2018 1453 Sourcelerimi geliştirmek istiyorum. Öncelikle Sheriff sistemi eklemek istiyorum. Sheriff yetkisi tanımlanan (Authority olayı ile yapılabilir.) oyuncunun oyuncuyu belirli bir süre muteleme ve hapse atma yetkisi olacak. Bu olayı gerçekleştirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Sheriff rütbesini GM tarzında mı eklemeliyim Source içerisine yoksa ayrıca bir sistem mi geliştirmeliyim? Sizce nasıl bir şey yapabilirim? Ek olarak hapis sistemi hangi Map dosyasını kullanıyordu? Aydınlatabilecek varsa sevinirim. Bu şekilde benim gibi önceki versionları geliştiren arkadaşlar varsa onlara da faydalı olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ad3niz 15 #2 Haziran 23, 2018 tarihinde gönderildi source ve prosedür Source kodları ile oynayarak 3 . bir ırk bile oluşturabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #3 Haziran 23, 2018 tarihinde gönderildi 1 . sorununu cevabı kısa olarak yeni bir rütbe eklemene filan gerek yok userdataya bir adet stün ekle Authority gibi Örnek SheriffAuthority load user datadan oku ve Örnek = isSheriff = true olarak tanımla ardından gm için zaten kodlar (ban,mute,hapis) kodları var onlara gerekli düzenlemeleri yaparsın 2. cevap smd olarak sorduysan ft mapini kullanabilirsin bir sıkıntı cıkarcagını sanmıyorum 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #4 Konu Sahibi Haziran 23, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1 . sorununu cevabı kısa olarak yeni bir rütbe eklemene filan gerek yok userdataya bir adet stün ekle Authority gibi Örnek SheriffAuthority load user datadan oku ve Örnek = isSheriff = true olarak tanımla ardından gm için zaten kodlar (ban,mute,hapis) kodları var onlara gerekli düzenlemeleri yaparsın 2. cevap smd olarak sorduysan ft mapini kullanabilirsin bir sıkıntı cıkarcagını sanmıyorum Teşekkür ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş