cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Haziran 22, 2018 Sourcede LUA Fonksiyonlarına bakıyorum ek olarak bir kod tanımlanmamış. Skill point sıfırlama bölümünde şöyle bir kod ile karşılaştım. Neyi değiştirirsem başarılı olurum ya da nasıl yapabilirim? // Not enough money. if (!bIsFree & !GoldLose(temp_value, false)) goto fail_return; // Reset skill points. m_bstrSkill[0] = (GetLevel() - 9) * 2; for (int i = 1; i m_bstrSkill[i] = 0; result Send(&result); return; Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #2 Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi // Not enough money.if (!bIsFree & !GoldLose(temp_value, false))goto fail_return; kaldır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Konu Sahibi Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı// Not enough money. if (!bIsFree & !GoldLose(temp_value, false)) goto fail_return; kaldır Halledildi teşekkürler :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi @ HKS söylediği yeri kaldırıp yeni bir fonksiyon oluşturup yada o fonksiyona parametre verip ücretsiz olup olmamasını kontrol edebilirsin. Bunu da herhangi bir LUA fonksiyonundan türetip yapabilirsin. Copy paste yapacaksın yani. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Konu Sahibi Haziran 26, 2018 tarihinde gönderildi Sorunu çözdüm konu kapatılabilir :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Haziran 26, 2018 tarihinde gönderildi Game.ini de 1 ve 0 yapmak için ücretsiz ve ücretli yapabilirsi. Örnek kod.. GameServer.h unit32 m_byRestatmoney GameServer.cpp m_byRestatmoney= ini.GetInt("ReStat", "Money", 1); // Not enough coins if (!bIsFree && g_pMain->m_byRestatmoney != 1) { if (!GoldLose(temp_money, false)) goto fail_return; } Böyle şekilde kullanabilir belki.. lazım olabilir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş