OzkanOzdemir 1.537 Admin #1 Oluşturuldu: Ağustos 21, 2017 Merhabalar, forum üzerinde o kadar assembly kodlarını paylaşıyoruz ediyoruz ama çoğu kişi bu kodları nasıl gireceğini ne işe yaradıklarını bilmiyorlar. Bu anlatım da size forum üzerinden örnek herhangi bir assembly kodunu KnightOnLine.exe üzerinde nasıl uyguladığımızı göstereceğim.Şunu da eklemek istiyorum;assembly kodlarına baktığınızda hiç bişey anlamıyor olabilirsiniz, ne işe yaradıklarını bilemeyebilirsiniz bu normaldir. Assembly öğrenmek için ilk önce programlamayı öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü normal kodlama gibidir hiç bir programlama bilginiz yoksa neyin, nerede, ne yaptığını bilemezsiniz.Şimdi ben örnek olarak 1298 KnightOnLine.exe üzerine forumda paylaşmış olduğum [1298] Race Çoğaltmak (Hera and Puri Magician) konu içerisindeki assembly uygulamasını anlatacağım. Bunun üzerinden diğer paylaşımları da kendiniz yapabilirsiniz.Not : Bu işlemleri yapmadan önce KnightOnLine.exe yedeğinizi alınız. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 5 16 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #2 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler üstad. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #3 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 192 #4 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 332 #5 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi eline sağlık özkan teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #6 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kosp51 8 #7 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler, emeğine sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 162 #8 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler özkan abi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
spykids 6 #9 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşşekürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #10 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler özkan Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 180 #11 Ağustos 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürker özkan anlatım için emeğine sağlık dostum :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #12 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi bak ya kendine 1 milyar kredi vermiş xd Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #13 Ağustos 23, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler özkan Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #14 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhabalar, forum üzerinde o kadar assembly kodlarını paylaşıyoruz ediyoruz ama çoğu kişi bu kodları nasıl gireceğini ne işe yaradıklarını bilmiyorlar. Bu anlatım da size forum üzerinden örnek herhangi bir assembly kodunu KnightOnLine.exe üzerinde nasıl uyguladığımızı göstereceğim. Şunu da eklemek istiyorum; assembly kodlarına baktığınızda hiç bişey anlamıyor olabilirsiniz, ne işe yaradıklarını bilemeyebilirsiniz bu normaldir. Assembly öğrenmek için ilk önce programlamayı öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü normal kodlama gibidir hiç bir programlama bilginiz yoksa neyin, nerede, ne yaptığını bilemezsiniz. Şimdi ben örnek olarak 1298 KnightOnLine.exe üzerine forumda paylaşmış olduğum [1298] Race Çoğaltmak (Hera and Puri Magician) konu içerisindeki assembly uygulamasını anlatacağım. Bunun üzerinden diğer paylaşımları da kendiniz yapabilirsiniz. Not : Bu işlemleri yapmadan önce KnightOnLine.exe yedeğinizi alınız. derdime cağresin ya :D teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NieDieBu 4 #15 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhabalar, forum üzerinde o kadar assembly kodlarını paylaşıyoruz ediyoruz ama çoğu kişi bu kodları nasıl gireceğini ne işe yaradıklarını bilmiyorlar. Bu anlatım da size forum üzerinden örnek herhangi bir assembly kodunu KnightOnLine.exe üzerinde nasıl uyguladığımızı göstereceğim. Şunu da eklemek istiyorum; assembly kodlarına baktığınızda hiç bişey anlamıyor olabilirsiniz, ne işe yaradıklarını bilemeyebilirsiniz bu normaldir. Assembly öğrenmek için ilk önce programlamayı öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü normal kodlama gibidir hiç bir programlama bilginiz yoksa neyin, nerede, ne yaptığını bilemezsiniz. Şimdi ben örnek olarak 1298 KnightOnLine.exe üzerine forumda paylaşmış olduğum [1298] Race Çoğaltmak (Hera and Puri Magician) konu içerisindeki assembly uygulamasını anlatacağım. Bunun üzerinden diğer paylaşımları da kendiniz yapabilirsiniz. Not : Bu işlemleri yapmadan önce KnightOnLine.exe yedeğinizi alınız. peki birşey sormak istiyorum sıfırdan paylaştıgınız asm kodlarını nasıl ekleriz onunda bilgisini verebilirmisiniz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #16 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #17 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler anlatım için. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #18 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 198 #19 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıpeki birşey sormak istiyorum sıfırdan paylaştıgınız asm kodlarını nasıl ekleriz onunda bilgisini verebilirmisiniz Konu zaten sorduğun sorunun cevabını anlatıyor. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #20 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrssatanistic 1 #21 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 440 #22 Eylül 11, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #23 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
featmen 6 #24 Eylül 16, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 175 #25 Eylül 18, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler gercekten gerekli anlatimdi Öğrenmenin yaşı yoktur :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş