bugraozcan 2 #1 Oluşturuldu: Mayıs 26, 2018 Merhaba arkadaşlar v2xx de moradon karus ve human gate de ardream ve Ronarkland Base bulunmuyor.Smd ve Tbl de ve warpidleri kontrol ettim sorun yok. Dikkat ettiğimiz kadarıyla K_OBJECTPOS da bu haritaların Controlnpcid leri 0 olarak görünüyordu sorunsuz db den K_OBJECTPOS çekmemize rağmen sorun düzelmedi .Gözümden kaçan durum nedir acaba şimdiden teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #2 Mayıs 27, 2018 tarihinde gönderildi bool CUser::GetWarpList(int warp_group) burayı bi incele Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #3 Konu Sahibi Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıbool CUser::GetWarpList(int warp_group) burayı bi incele Server files ın Src dosyaları suan elimde mevcut değil ondan dolayı bakamıyorum o kısıma dostum :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TR_YAZILIMCI 0 #4 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi tşk Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş