aakinci 141 #1 Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Arkadaşlar internette bulunan Uif editörleri kullanarak 1299 versiyonlarda client içi dosyaları düzenleyebiliyorum ancak 14xx ve üstünde client içerisindeki Uif leri açabilmeme karşın herhangi bir düzenleme yapıp kaydettiğimde oyuna girişte client kapat hatası vermekte. Yani kaydetme sırasında uyumlu bir biçimde kayıt işlemi yapamadığını düşünüyorum. Elinde 14xx veya üzeri herhangi bir versiyonda sorunsuz bir şekilde uif düzenlemesi yapabilen bir editöre sahip olan varsa paylaşabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #2 Ağustos 9, 2017 tarihinde gönderildi Vereceğim UI Editor tüm versionlar için geçerlidir. Üst versiondan alt versiona kaydetme dahi yapabilirsiniz hatası yoktur.Password : www.kodevelopers.comMediafire indirmek için tıklayınız. 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #3 Konu Sahibi Ağustos 9, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıVereceğim UI Editor tüm versionlar için geçerlidir. Üst versiondan alt versiona kaydetme dahi yapabilirsiniz hatası yoktur. Teşekkürler. Hem hızınız hem yardımınız için. :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #4 Ağustos 10, 2017 tarihinde gönderildi saol özkan banada lazımdı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #5 Ağustos 10, 2017 tarihinde gönderildi teşekürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #6 Konu Sahibi Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıVereceğim UI Editor tüm versionlar için geçerlidir. Üst versiondan alt versiona kaydetme dahi yapabilirsiniz hatası yoktur. Hocam bir şey daha sormak istiyorum belki basit bir olaydır ama bu 21xx clientlerde genelde uif ler ui.src şeklinde paketlenmiş oluyor. Bunları nasıl açabiliriz acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #7 Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHocam bir şey daha sormak istiyorum belki basit bir olaydır ama bu 21xx clientlerde genelde uif ler ui.src şeklinde paketlenmiş oluyor. Bunları nasıl açabiliriz acaba? Knight Online HDR Unpacker konusundaki programı indirerek açabilirsiniz ve içerisindeki dosyaları çıkartabilirsiniz. Tekrardan eski haline çevirmek için ise üst version Launcher.exe dosyasını kullanabilirsiniz. Bölümde konu sabit olarak ayarlandığı için üst bölümlerde görememiş olabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #8 Konu Sahibi Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıKnight Online HDR Unpacker konusundaki programı indirerek açabilirsiniz ve içerisindeki dosyaları çıkartabilirsiniz. Tekrardan eski haline çevirmek için ise üst version Launcher.exe dosyasını kullanabilirsiniz. Bölümde konu sabit olarak ayarlandığı için üst bölümlerde görememiş olabilirsiniz. teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #9 Konu Sahibi Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıKnight Online HDR Unpacker konusundaki programı indirerek açabilirsiniz ve içerisindeki dosyaları çıkartabilirsiniz. Tekrardan eski haline çevirmek için ise üst version Launcher.exe dosyasını kullanabilirsiniz. Bölümde konu sabit olarak ayarlandığı için üst bölümlerde görememiş olabilirsiniz. hocam paylaştığınız uif editörle mesela 1453 bir clientin login ekranını yani ka_login_intro_us.uif dosyasını hiç değiştirmeden sadece açıp düz kaydet dedim, ama girişte yine kapat hatası verdi client. Ekstra bir şey mi yapmak gerek kaydetmek için? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.537 Admin #10 Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıhocam paylaştığınız uif editörle mesela 1453 bir clientin login ekranını yani ka_login_intro_us.uif dosyasını hiç değiştirmeden sadece açıp düz kaydet dedim, ama girişte yine kapat hatası verdi client. Ekstra bir şey mi yapmak gerek kaydetmek için? 1453 dosyasını hangi versiona atmaya çalışıyorsun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 141 #11 Konu Sahibi Ağustos 11, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı1453 dosyasını hangi versiona atmaya çalışıyorsun? herhangi bir versiyona çevirmeye çalışmıyorum hocam. Mesela 1453 bir serverin giriş ekranını değiştirmek istiyorum. 1453 uif yine 1453 server için ama atıyorum arkaplan resmini farklı ekleyeceğim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #12 Eylül 1, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #13 Eylül 1, 2017 tarihinde gönderildi cevaba bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #14 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi Tamda böyle bir editör lazımdı iyi oldu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #15 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi eywalllahhh saol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ko1511 0 #16 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #17 Eylül 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 44 #18 Eylül 5, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler lazımdı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #19 Eylül 5, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürlerrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #20 Eylül 5, 2017 tarihinde gönderildi eywallahhhhh 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Omerakus 20 #21 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burhanx47 1 #22 Eylül 9, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş