nxwile 181 #1 Oluşturuldu: Ağustos 3, 2017 Sanırım vakti zamanı geldi .Dosyalar Zamanında Poyraz Bilişim Bünyesinden Çalınmış . Bir şekilde elime geçti Bir çok Eksiği ve Sorunları var fakat geliştirilir ise ve üzerinde uğrasılır ise Güzel sonuçlar cıkarabilir . *Pet sistemi %70 olarak çalışıyor*Bot sistemi mevcut*Offline merchant üzerinde bir kaç bişiler yapılmıs fakat %10 kısmı var*SRC İÇİNDEKİ BOT SİSTEMİNİ ASIL YAZAN KİŞİ ''berat akpınar'' 'DIR * BU SRC MAP VE DB POYRAZ BİLİŞİM BÜNYESİNE AİTTİR****DİP NOT *****SRC İÇİNDE HER YERDE TERRY YAZISI İLE KARSILASINCA ŞAŞIRMAYIN SADECE İSMİNİ YAZMIS :)AlıntıDosyalar 2125 değil 2083 versionuna aittir. Bot sistemini berat akpınar benden sonra yapmıştır. Benden almıştır demiyorum bakın benim bot sisteminin mantığıyla yapılmıştır ve kendisi sıfırdan kodlamıştır. Benim bot sisteminden tek eksiği yapay zekasının olmamasıdır. Eğer bilginiz az buçuk varsa AIServer üzerinden monster sistemine bakarak en kötüsünden bir yapay zeka yazabilirsiniz. AI tarafını yazarsanız clientless gibi işlemler yaptırabilirsiniz. Örneğin bendeki botları çoğu kişi ne zamandan beri görüyor maden yapıp, kastıklarını pazara kurmasına, sonra geri maden yapmasına yada belli bir alanı tavaf etmesi gibi tonla şeyler yapabilirsiniz.aklıma gelen bunlar su anda işinize yarıcakların özeti budur .Güle Güle kullanın :) Bunun gibi Çöp Srcler içinde asla kimselere PARA ÖDEMEYİN ! SATIN ALMAYIN !Linkler Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 5 32 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Yazık len :DGökhann :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #3 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıYazık len :D Gökhann :D emrecim ismim Göktuğ gökhan değil :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıemrecim ismim Göktuğ gökhan değil :D Çok özür dilerim.. neydi ısım ? :) :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #5 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi :D nedir bu poyrazın cektigi :D gerci bu src bi işe yaramaz yarasa goktug paylasmaz ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #6 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi gg wp :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #7 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıÇok özür dilerim.. neydi ısım ? :) :D ismim GÖKTUĞ emre :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #8 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı:D nedir bu poyrazın cektigi :D gerci bu src bi işe yaramaz yarasa goktug paylasmaz ;) Çoluk cocuk cok başı boş kalmıs ortalık :) Duydum ki ben yaptım diyenler varmıs SATANLAR varmıs :) yeter artık :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #9 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıgg wp :D :):) haha gg wp gl&hf :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #10 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıÇoluk cocuk cok başı boş kalmıs ortalık :) Duydum ki ben yaptım diyenler varmıs SATANLAR varmıs :) yeter artık :) satılır neden satılmasın ? bana deng gelsin bende satarım ama birine yardım icin ama kendim icin ;) 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #11 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Dosyalar 2125 değil 2083 versionuna aittir. Bot sistemini berat akpınar benden sonra yapmıştır. Benden almıştır demiyorum bakın benim bot sisteminin mantığıyla yapılmıştır ve kendisi sıfırdan kodlamıştır. Benim bot sisteminden tek eksiği yapay zekasının olmamasıdır. Eğer bilginiz az buçuk varsa AIServer üzerinden monster sistemine bakarak en kötüsünden bir yapay zeka yazabilirsiniz. AI tarafını yazarsanız clientless gibi işlemler yaptırabilirsiniz. Örneğin bendeki botları çoğu kişi ne zamandan beri görüyor maden yapıp, kastıklarını pazara kurmasına, sonra geri maden yapmasına yada belli bir alanı tavaf etmesi gibi tonla şeyler yapabilirsiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #12 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntısatılır neden satılmasın ? bana deng gelsin bende satarım ama birine yardım icin ama kendim icin ;) Herkes'in düşüncesi tabi :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #13 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıherkes'in düşüncesi tabi :)ayrıca poyrazın dosyaları degil bu sanırım senin geliştirmeyi bıraktıgın obede nin eski src u bi ara bana verdigin src sonra selcuk cukur (X-LAZ) sagda solda satmıstı hatırlıyosan :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #14 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi 10 Dk Daha Paylaşmasaydın Ben Paylascaktım :D Adamsın http://prntscr.com/g42kcz 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #15 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Bunla poyroz degilki :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #16 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıBunla poyroz degilki :) Aynen :D :D :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #17 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #18 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Troll oynadıkları inanmiyorumm :) :f :f:F:F:F:F: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #19 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıTroll oynadıkları inanmiyorumm :) :f :f:F:F:F:F: Ben ayarlayım paylasıcam DB-Files Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #20 Konu Sahibi Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıAynen :D :D :D pardon linki güncelledim :) buyrun indirin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #21 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi bakacam teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #22 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıBen ayarlayım paylasıcam DB-Files Gerek yok bacım benim var artık :D 21xx 1950 çevirdim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #23 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıGerek yok bacım benim var artık :D 21xx 1950 çevirdim :) :little_emrah: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #24 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi @ HKS gülme len :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #25 Ağustos 3, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ HKS gülme len :D Gül ki sevgilim gül ki gözlerin solmasın sakın aşk çiceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş