phoenixone 0 #151 Aralık 31, 2017 tarihinde gönderildi deneyelim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #152 Ocak 1, 2018 tarihinde gönderildi inceliyim bi-- mesaja ek olarak --AlıntıÇoluk cocuk cok başı boş kalmıs ortalık :) Duydum ki ben yaptım diyenler varmıs SATANLAR varmıs :) yeter artık :) sende bi ara satıyordun patlak verince bu tarzmı değiştirdin :D :abow: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #153 Ocak 1, 2018 tarihinde gönderildi ben bu dosyalardan hiç bişey anladım hatası nedir... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #154 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıben bu dosyalardan hiç bişey anladım hatası nedir... Boost C++ Libraries boost indir cnin içine at projeye boostu tanımla tanımlıyamazsan bu forumda boost tanımlaması var 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xeirot 1 #155 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi Ben açıkçası inanmıyorum bu fileslerin poyraz bilişim sourcesi olduğuna hala aktif ve işleyişi süren bir firmanın dosyaları bu kadar kolay ele geçirileceğini düşünmüyorum.Neyse paylaşım için teşekkürler yinede Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yunu280 33 #156 Ocak 4, 2018 tarihinde gönderildi teşekkurlerrrrrrrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
waterfroz 2 #157 Ocak 7, 2018 tarihinde gönderildi eyvallah Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
leth4lweap0n 2 #158 Ocak 12, 2018 tarihinde gönderildi Süper Paylaşım :dance: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #159 Konu Sahibi Ocak 12, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıinceliyim bi -- mesaja ek olarak -- sende bi ara satıyordun patlak verince bu tarzmı değiştirdin :D :abow: Ben senin gibi yalanlarla dolanlarla forum sahiplerine ağlayıp skype gelip G*t olup cıkıp gitmekle olmuyor aslan parcası :) kafana göre takıl ben uzunca zamandır uğrasmıyorum sadece takip ediyorum o kadar boş adamlar ile boş tartışma yapmaya gerek yok kimseye bişi kanıtlama derdindede değilim bilen biliyor sorun değil :):napcan: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #160 Ocak 12, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBen senin gibi yalanlarla dolanlarla forum sahiplerine ağlayıp skype gelip G*t olup cıkıp gitmekle olmuyor aslan parcası :) kafana göre takıl ben uzunca zamandır uğrasmıyorum sadece takip ediyorum o kadar boş adamlar ile boş tartışma yapmaya gerek yok kimseye bişi kanıtlama derdindede değilim bilen biliyor sorun değil :):napcan: emrahın yalakası olduğun günleri ne çabuk unuttun biz kendimizi senin gibi pazarlamıyoruz eğer isteseydik o forumda admin bile olurduk kaç kere teklif etti biz dalga geçtik herifle :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forlann 1 #161 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi eyvalah.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mericulu95 2 #162 Ocak 15, 2018 tarihinde gönderildi tişikkirler sipirmenim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KHAWK 0 #163 Ocak 15, 2018 tarihinde gönderildi TEŞŞEKURLER üstad Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #164 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler paylaşım için. indirdiği dosyalarda en ufak değişiklik yapmadan ****** başına adını yazıp ben yaptım diye övünen herkes zavallıdan başka bir şey değildir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aser90 0 #165 Şubat 9, 2018 tarihinde gönderildi Deneyeceğim teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
selfmade 2 #166 Mart 26, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KoHesap 2 #167 Mart 28, 2018 tarihinde gönderildi Derlerken sorunla karşılaşıyorum (büyük ihtimalle benim bilgisizliğim) fakat paylaşım güzel teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #168 Nisan 23, 2018 tarihinde gönderildi bendede birtanevar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ikurter 2 #169 Nisan 25, 2018 tarihinde gönderildi saol teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
losin 0 #170 Nisan 26, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
doktorpro423 1 #171 Mayıs 5, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tonyukuk 7 #172 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
INSOMNIA 4 #173 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi @ nxwile eksiklikleri nedir mesela pk için yeterli midir ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #174 Mayıs 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eleman83 0 #175 Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler-- mesaja ek olarak --mesaj lazım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş