donz05 30 #1 Oluşturuldu: Ocak 27, 2018 sa resimde işaretli olan itemin yerine başka item koymak istiyorum herhangi bir itemi koyabilirmiyim yoksa bu şablon gibi bişeymi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #2 Ocak 27, 2018 tarihinde gönderildi Lua yardımı ile görevi değiştirebilirsin ancak TBL ve Database de editlenmesi gerekli. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #3 Konu Sahibi Ocak 28, 2018 tarihinde gönderildi dostum lua tbl ve databaseden adet item numarasini falan duzenleyebiliyorum fakat farkli item koyunca bu resimde o itemin resmini gosterebilirmiyiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Ocak 28, 2018 tarihinde gönderildi Data klasöründe hangi TBL tam bilgim yok Quest ile olanlardan birinde değiştirebilirsin.TBL editörle aç Quest ismindeki TBL dosyalarını o resimde gördüğün itemin ID sini arat çıkan sonuç orasıdır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #5 Konu Sahibi Ocak 28, 2018 tarihinde gönderildi item_exchange.tbl den değiştirmişim fakat oyunun klasörüne atmayı unutmuşum tbl yi ;) sorun çözülmüştür teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş