vestside 90 #1 Oluşturuldu: Aralık 10, 2017 Öncelikle herkese iyi forumlar; başlıkta belirtiğim gibi monster stone GATE lerde ışınlanma bölgeleri çıkmıyor SMD editor ile zoneinfo da monster stone eventlerinin kullandığı MAP lere baktım WARP ID lerini client tarafında WARPINFO.TBL ya ekledim resimde görüldüğü gibi DB tarafındada aynı şekilde ekli olduğu halde nedense görünmüyor ışınlanma bölgeleri bir yerde yanlış mı yapıyorum yoksa SRC tarafında eksik mi var 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #2 Aralık 10, 2017 tarihinde gönderildi WarpID mantığı (ZoneID * 100) + (GateID * 10) + (WarpınListIndexi) bu şekilde eşleştirme yapıp sorunu bulabilirsin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #3 Konu Sahibi Aralık 11, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı WarpID mantığı (ZoneID * 100) + (GateID * 10) + (WarpınListIndexi) bu şekilde eşleştirme yapıp sorunu bulabilirsin. hocam öncelikle değerli yorumun için teşekkürler. eşleştirme yaptığım değerler şu şekildedir. (ZoneID * 83) + (GateID Yani WARPID ise eğer* 20114) + (20114) TBL tarafındada warpinfo.tbl ekli WARPID leri. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #4 Aralık 11, 2017 tarihinde gönderildi dostum eğer hala çözemediysen başka sürümden o haritanın smd sini değiştir uğraşma ben öyle yaptım sonuçta monster stone bu her sürümde aynı... 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #5 Konu Sahibi Aralık 11, 2017 tarihinde gönderildi deneyelim kardeşim haber verrim birazdan.. -- mesaja ek olarak -- Alıntı dostum eğer hala çözemediysen başka sürümden o haritanın smd sini değiştir uğraşma ben öyle yaptım sonuçta monster stone bu her sürümde aynı... olmadı kardeşim SMD dosyasını değiştirdim yine aynı problem Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #6 Aralık 11, 2017 tarihinde gönderildi başka db den K_OBJECTPOS tablosundan zone numarasını bul.Bulduğun aynı zone numaralı tüm stunları kendi db ne ekle düzelecektir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #7 Konu Sahibi Aralık 11, 2017 tarihinde gönderildi Arkadaslar benimle aynı sorunu yaşayan arkadsalar bu şekilde çözüme ulaşabilirler. QA kodu ; Select * from K_OBJECTPOS where zoneid=83 daha sıonra arama ekranında cıkan controlnpcID sini 10 ile çarpıyoruz ortaya cıkan sonucu SMD editor yardımı ile 83 zonesinin karsılığı olan monsterstone3.smd dosyasının maradon WARPID si ile değiştiriyoruz @ TheChucky e sonsuz teşekkürler. 1 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş