Mamico 2 #1 Oluşturuldu: Aralık 4, 2017 Merhaba Arkadaşlar Berserker warrior da Battle cry skilini bastığım vakit animasyonu 10 saniye sürüyor normalde 2 saniye olan animasyonun 10 saniye sürmesi büyük sıkıntı ve bunu sourceden düzenleyemedim acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir dost varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 4, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba Arkadaşlar Berserker warrior da Battle cry skilini bastığım vakit animasyonu 10 saniye sürüyor normalde 2 saniye olan animasyonun 10 saniye sürmesi büyük sıkıntı ve bunu sourceden düzenleyemedim acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir dost varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim 🙂 Client tarafında skillin cast süresini kontrol et. (skill_magic_main_us.tbl) 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Aralık 5, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba Arkadaşlar Berserker warrior da Battle cry skilini bastığım vakit animasyonu 10 saniye sürüyor normalde 2 saniye olan animasyonun 10 saniye sürmesi büyük sıkıntı ve bunu sourceden düzenleyemedim acaba bu konu hakkında yardımcı olabilecek bir dost varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim 🙂 Yukarıda belirtildiği gibi sadece tbl ıle alakalı bır durum süreyı duzenle olmazsa bendekı tbl lerı atayım sana onlar ıle denersın kolaylıklar 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #4 Aralık 5, 2017 tarihinde gönderildi hocam aynı problem bendede mevcut bunun ile alakalı byxox ustadın DATA dosyalarına ihtiyacımız var sanırım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #5 Konu Sahibi Aralık 9, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler geç cevap yazabildim ama sorun çözüldü ilgi alaka için çok teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş