roxside 0 #1 Oluşturuldu: Aralık 1, 2017 Merhaba; Soacs kullanıyorum. Oyun içerisinde Santa kesildiğinde exp vermiyor yada yazı geçmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #2 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba; Soacs kullanıyorum. Oyun içerisinde Santa kesildiğinde exp vermiyor yada yazı geçmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Soacsında santa event mevcut mu mevcut ise eğer santanın ssid ile alakalı olabilir. Çünkü ssid'den okuyor o sistemi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roxside 0 #3 Konu Sahibi Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Mevcut aslında ssid de dogru ama hangi ssid yi verdi soacsta bilmiyoruz tabi 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #4 Aralık 1, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Mevcut aslında ssid de dogru ama hangi ssid yi verdi soacsta bilmiyoruz tabi 🙂 2707 mi ssid Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roxside 0 #5 Konu Sahibi Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi 2707 mi ssid Evet 2707 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muhtarbey 2 #6 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi evet benım serverimdede o sorun var mesela 2707 kodu ama normalde bildiğim kadarıyla boss gelıyor ama adı felan yazmıyor exp vermıyor bunu bende cok arıyorum 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş