espandot 4 #1 Oluşturuldu: Kasım 21, 2017 Evet arkadaşlar öncelikle sorunu detaylı olarak anlatacagım, Forumumuzda bulunan osko database yüklü öncelikle, yıne forumumuzda bulunan orjinal 1299 filesları kullanıyorum. MAP dosyasında piana.smd mevcut durumda ancak Aİ server açarken önce !'^/&'!)/&^!')/^seklınde bır yazı gelıyor tamam deyınce arkasından piana.smd load hatası alıyorum. Aynı map dosyaları ıle yine buradan ındırdıgım baska server fileslar ise oyunu açarken hata vermıyorlar sizce problem nereden kaynaklanıyor olabılır arkadaslar? Breth piana smdlerınıde yıne forumumuzda her sürüm için paylasılmıs olan smdlerı ındırıp ısımlerını sqlde zone kısmında istediği şekilde piana.smd ve breth.smd olarak değiştirdim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #2 Kasım 21, 2017 tarihinde gönderildi ZONE ile alakalı bir table vardı onu incelemen gerekiyor tam olarak adını hatırlayamadım şimdi aklıma geldiğince dönüş yaparım tekrardan :S Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Kasım 21, 2017 tarihinde gönderildi iyide hocam fileslarla alakalı dıye dusunmustum bence cunku baska 1299 server fıleslarla server acılıyor ama bu orjınal fıleslar ıle aı server hatası verıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #4 Kasım 22, 2017 tarihinde gönderildi Sorun Tamamen Map ile alakali Kardesim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #5 Konu Sahibi Kasım 23, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıSorun Tamamen Map ile alakali Kardesim ne gibi mesela? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #6 Kasım 27, 2017 tarihinde gönderildi ZONE_INFO tablesinde hata verenleri elinde bulunan adıyla değiştirebilirsin veya silerek AIServer ve Ebenzerin görmemesini sağlayabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #7 Kasım 30, 2017 tarihinde gönderildi ZONE_INFO Tablosundaki Event Numaraları 0 Yapıp Denermisin 1299 Kulanıyorsan Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #8 Haziran 2, 2018 tarihinde gönderildi bende ai server açarken dragon.smd hatası alıyorum. Ebenezer ise karus_0730 smd hatası veriyor beceremedim yine. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş