Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
KO Developers Platformuna Hoşgeldin!

CyberUs

Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    1,645 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

CyberUs Hakkında

  • Doğum Günü 03/18/1992
  1. konu güncel -- mesaja ek olarak -- konu güncel -- mesaja ek olarak -- konu güncel
  2. [*]Lunar War [*]Last Man Sanding [*]Clan War [*]Border Defance War [*]8v8 Event [*]Chaos [*]Juraid Mountain [*]Death Match [*]Forgetten Temple [*]Boss Land Event [*]Santa Event [*]Geliştirilmiş Skill Sistemi [*]Item Kilitleme Sistemi [*]Maden ve Balıkçılık [*]Krallık Sistemi [*]Chaos Stone [*]Eski Still Boss Resspawn Sistemi [*]Castle Siege War [*]Buy Merchant [*]Karakter Rebirth Sistemi [*]Rebirth Upgrade Sistemi [*]Clan vs Clan [*]Old Takı Sistem %100 ANTİ TBL / ANTİ KOXP / ANTİ BUG HİLE ENGELLEME SİSTEMİ VIP Store Sistemi VIP Store ile özel eşyalarınızı Magic Bag hariç ayriyetten saklayabileceğiniz 48 bölüm mevcut. Üstelik şifre koyarak itemlerinizi VIP Store de kilitli tutabilirsiniz. BETA SÜRECİNDE AKTİF OLAN LEVEL JUMP VE İTEM NPC BETA BAŞANGIÇ WARRİOR İTEMLERİ BETA BAŞANGIÇ PRİEST İTEMLERİ BETA BAŞANGIÇ ASSASİAN İTEMLERİ Yeni Pelerin Sistemi -- mesaja ek olarak -- konu güncel -- mesaja ek olarak -- Konu günceldir.
  3. Öncelikle herkese merhabalar. Moria Game ekibi olarak sizlere Profesyonel bir hizmet sunmak için hazırlanıyoruz! Serverimizde herşeyimiz sorunsuz ve çalışır olmakla beraber en güncel version olan 22xx sistem Kullanılmaktadır. İstediğiniz bütün herşeyi düşündük ve 22xx Farm Version olarak sizler için oluşturduk. Profesyonel Kadro ve Gerçek Knight Online Macerasına Hazırlanın! [Server] Count=1 IP0=login.moriagame.com [Version] Files=2230 (V2 Clienti olanlar Patch Attırıp kurulum yapabilir) [Join] Registration site=login.moriagame.com [IncludeExe] Last=2232 [XignCode] Error=0
  4. CyberUs

    19X 21X Oyun İçi KC Kırdırma

    teşekkürler
  5. CyberUs

    Server Kurulum.

    Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat ne yaptıysan start gelmiyor daha iyi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
  6. CyberUs

    Server Kurulum.

    Merhaba, Arkadaşlar Elimde sunucum var microsofttan kiraladığım. Sorunsuz SQL Kurulumu gerçekleşti fakat Port Yönlerdirmelerde Problem yaşıyorum açtığım portları kapalı gösteriyor güvenlik duvarından'da açtım portları sunucu panelden de açtım bilen arkadaşlar dönüş yapabilir mi teşekkürler.
  7. Merhaba, Arkadaşlar kendi bilgisayarımda editörleri açarken hata alıyorum. bu hataları sunucuda almıyorum size hangi editörde hangi hataları aldığımı göstereyim inşallah bilen biri ve sorularıma cevap olacak biri çıkar. Ko Database Editör'de Bu hatayı alıyorum ODBC ayarlarını ve Sql bağlantı noktasını ayarladım halen bu hata. Online İtem Sender Bilenler konuya hakim olanlar ilgilenebilir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim. -- mesaja ek olarak -- Yorumlarınızı Bekliyorum.
  8. teşekkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...