cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Ocak 12, 2020 Merhabalar, v22xx dosyalarımda bir problem var ve sebebini bulamıyorum. Warder, Keeper ve Monument keserken canları %30 un altına düşünce kayboluyorlar. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da nasıl çözebileceğim hakkında fikri olan var mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #2 Ocak 12, 2020 tarihinde gönderildi Daha once cozum buldugum bır konuydu. Uzun sure gectıgı ıcın cok hatırlayamadım. Ama knpc tablosundakı hp poıntler ıle tbl dekı hp poıntlerı bır kontrol edebılırsın. Tavsıyem bu sekılde olmayan bır npc ıle stunları karsılastırmandır. mesela guard kestıgınde olmuyorsa onun tbl ve db taraflı karsılastırmasını yaparak bulabılecegını dusunuyorum. Bıraz kurcala bulamazsan gecmıs dosyalardan bakıp yardımcı olmaya calısırım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Konu Sahibi Ocak 15, 2020 tarihinde gönderildi AlıntıDaha once cozum buldugum bır konuydu. Uzun sure gectıgı ıcın cok hatırlayamadım. Ama knpc tablosundakı hp poıntler ıle tbl dekı hp poıntlerı bır kontrol edebılırsın. Tavsıyem bu sekılde olmayan bır npc ıle stunları karsılastırmandır. mesela guard kestıgınde olmuyorsa onun tbl ve db taraflı karsılastırmasını yaparak bulabılecegını dusunuyorum. Bıraz kurcala bulamazsan gecmıs dosyalardan bakıp yardımcı olmaya calısırım. Çok teşekkür ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #4 Konu Sahibi Ocak 15, 2020 tarihinde gönderildi AlıntıÇok teşekkür ederim :) NPC'lerin canları ne yazık ki TBL içerisinde yazmıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş