orkan 3 #1 Oluşturuldu: Ağustos 20, 2019 Selamlar, arkadaşlar BDW event başlayınca monsterler ve NPC 'ler görünmemekte fakat userler olarak sorun yok birbirlerini görmekte userler K_NPCPOS ' a manuel ekledim kendim tp olunca zoneye sorun yok görünüyor event başlayınca yine görünmemekte konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? iyi akşamlar dilerim teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #2 Ağustos 21, 2019 tarihinde gönderildi Bir zamanlar ben de yaşamıştım bu problemi. Zone'ye NPC ekleyerek çözemezsin bunu.MONSTER_RESPAWN_LIST_INFORMATION tablosuna ekleme yapacaksın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #3 Konu Sahibi Ağustos 21, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıBir zamanlar ben de yaşamıştım bu problemi. Zone'ye NPC ekleyerek çözemezsin bunu. MONSTER_RESPAWN_LIST_INFORMATION tablosuna ekleme yapacaksın. o tabloda zonede npcler görünmekte ama ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #4 Ağustos 23, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Selamlar, arkadaşlar BDW event başlayınca monsterler ve NPC 'ler görünmemekte fakat userler olarak sorun yok birbirlerini görmekte userler K_NPCPOS ' a manuel ekledim kendim tp olunca zoneye sorun yok görünüyor event başlayınca yine görünmemekte konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? iyi akşamlar dilerim teşekkürler... version v2 falansa orada bdw de sanal zone gibi bir şeyler oluşturuluyordu hatırladığım kadarıyla. aslında herkes 1 zoneda olmasına rağmen odadaki player , moblar ve npcler sadece bulundukları sanal alt odadakilere görünüyordu. belki o kısımda sorun olabilir kaynak dosyalarında. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
murat147a 2 #5 Ekim 21, 2019 tarihinde gönderildi void TempleEventSummon(); 'ın eksikliğinden dolayı event başladıgı zaman monsterlar spawn olmuyor. Monsterlar'ı event başladığı zaman hangi event'i başlatacaksan oraya bu satırı eklemen lazım void CGameServerDlg::TempleEventTimer()'ın içine pTempleEvent.ZoneID = ZONE_BORDER_DEFENSE_WAR;'ın altına biryere ekle. TempleEventSummon(); SRC'de ekli değilse başka bir src'den örnek alarak yapabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş