AykodenT 2 #1 Oluşturuldu: Ağustos 18, 2019 event Tablosundan kordinatı değiştirmeme rağmen hep orjinal lunar kapısının çıkışına gidiyor buranın gidişinin kordinatı başka yerdenmi değişiyor bilen varsa yardım etsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AykodenT 2 #2 Konu Sahibi Ağustos 18, 2019 tarihinde gönderildi Bu arada o npc ile alakasıyokmu open2 acıkken hep aynı kordinata atıyor bu savaşın kodları ile alakalı nereden okuyor acaba savaşta karşı ırka giden kordinatı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Ağustos 18, 2019 tarihinde gönderildi .smd ile alakalı olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AykodenT 2 #4 Konu Sahibi Ağustos 19, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı.smd ile alakalı olabilir.lunarda doğma yerine başka yer yapıyorum ama savaş acıksa +zonechange 1 bile yapsam o kordinata atıyor beni çözemedim gitti attığı kordinatı evt - start posion - event tablolarına baktım yok bildiğini okuyor savaş açıkken sadece -- smd yide denedim moradon smd koydum hala 1859 170 diye kordinata gidiyor :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Ağustos 24, 2019 tarihinde gönderildi Alıntılunarda doğma yerine başka yer yapıyorum ama savaş acıksa +zonechange 1 bile yapsam o kordinata atıyor beni çözemedim gitti attığı kordinatı evt - start posion - event tablolarına baktım yok bildiğini okuyor savaş açıkken sadece -- smd yide denedim moradon smd koydum hala 1859 170 diye kordinata gidiyor :( Gameserver içerisine tanımlı olabilir o zaman. Çünkü klasik bir warp gate değil. Özel fonksiyonlara sahip. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş