apron 16 #1 Oluşturuldu: Temmuz 29, 2019 Merhaba arkadaşlar ardream db yi homekoya çevirmem gerekiyor ancak db de shell set tbl dosyalarımda ancak db de yok bu sebeple karakterlerin shell set kodlarına ihtiyacım var db ye eklemek için yardımcı olabilecek var mı acaba ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #2 Temmuz 29, 2019 tarihinde gönderildi Hocam ufak bir tavsiyede bulunayım sana ayrı bir d.b kur oradan shell kodlarını al direk kendi databasene ekle.Hem o kodları data/tbl ile karşılaştırmış olursun daha düzgün çalışmış olursun 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
apron 16 #3 Konu Sahibi Temmuz 29, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıHocam ufak bir tavsiyede bulunayım sana ayrı bir d.b kur oradan shell kodlarını al direk kendi databasene ekle.Hem o kodları data/tbl ile karşılaştırmış olursun daha düzgün çalışmış olursun hocam dediğini yaptım kod çeviri ile çekiyorum kodları ancak kod çevirici item tablosundaki tüm kodları çekiyor buna belirtebiliyormuyuz sadece shelleri çekmesi için SELCET*FROM kısmı var ama devamına ne yazmak lazım sadece shelleri çekmesi için bilginiz var mı-- mesaja ek olarak --sağolsun yardımcı oldu özkan hocam ama itemi gönderiyorum chara item gelmiyor tbl de yok sanırım yada item ex demi anlamadım :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #4 Temmuz 29, 2019 tarihinde gönderildi 2 adet d.b kur bana team w. ayarlayım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Disobedience 0 #5 Ekim 1, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş