tomrjsbey 0 #1 Oluşturuldu: Temmuz 12, 2019 Üye adı: tomrjsbeyAd ve Soyad: Okan ÇağlayanÜlke / Şehir: Türkiye / AnkaraHakkınızda kısa bilgi: Merhaba Adım Okan, yaşım 20. Şuanda Sakarya Üniversitesinde İnsan Kaynakları Yönetimi okuyorum, forumunuzu Knight Online piyasasındaki tanıdıklarım sayesinde öğrendim. 11 Yıldır ko oyunculuğum var ayrıyetten 24xx fx ve obje editleme işlerini orta seviyede biliyorum. Şuanda da sunucu kurulum-odbc ayarları-editörler sayesinde db editleme-oyun içi buglar tarzı şeylerin çoğunu biliyorum. Eksik olan yanım bilgisayar dillerine pek hakim değilim. Forumdaki konulardan yararlanmak amacıyla buradayım ve burada olmaktan şeref duyarım.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/okiicaglayanReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 11yılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: PVP SUNUCULARIYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: FX OBJE -EDİT İTEM TO İTEM 24XXÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: PVPERAGON; OYUN İÇİ BUG - DESTEK GM - İTEM GRUP AYARLAMA - ZONE AYARLAMAIP Address:: 78.175.50.66 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Temmuz 14, 2019 tarihinde gönderildi @ tomrjsbey, verdiğiniz bilgiler yetersiz veyahut geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş