bytuku 212 #26 Konu Sahibi Haziran 23, 2019 tarihinde gönderildi source derlicek arkadaşlar boost kutupanesi burda :https://www.boost.org/users/history/version_1_66_0.html Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #27 Konu Sahibi Haziran 23, 2019 tarihinde gönderildi visual studyo 2012 ile derleyin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cngzclk 2 #28 Haziran 24, 2019 tarihinde gönderildi paylasımın ıcın tesekkurler test edelım bakalım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bonzayi 0 #29 Haziran 26, 2019 tarihinde gönderildi teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
onlineumut 27 #30 Haziran 27, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler SQL kaç ile uyumlu? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TOKATCI 1 #31 Haziran 27, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hollycust 0 #32 Temmuz 3, 2019 tarihinde gönderildi teşşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #33 Temmuz 6, 2019 tarihinde gönderildi Dosyaları test eden var mı arkadaşlar? Bug v.s listesi olan var mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #34 Konu Sahibi Temmuz 8, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı Dosyaları test eden var mı arkadaşlar? Bug v.s listesi olan var mı? dostum test ettim pk açılacak gibi ama maradona max 250 kişi girebilir aynı anda bütün fileslerde busorun var herşey çalışıyor poyrazın dosyaların üzerinden gidilmiş bot sistemi mevcutdeğil ama -- mesaja ek olarak -- homekoya cevirdim hatta ben sıkıtısız Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
55Obede 8 #35 Temmuz 9, 2019 tarihinde gönderildi let me check Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ikurter 2 #36 Temmuz 9, 2019 tarihinde gönderildi elinizde kolunuza saglik Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #37 Temmuz 9, 2019 tarihinde gönderildi Alıntıdostum test ettim pk açılacak gibi ama maradona max 250 kişi girebilir aynı anda bütün fileslerde busorun var herşey çalışıyor poyrazın dosyaların üzerinden gidilmiş bot sistemi mevcutdeğil ama -- mesaja ek olarak -- homekoya cevirdim hatta ben sıkıtısız Moradon sorunu çözüldüğünde tertemiz bir oyun sunulabilecek halde yani? Oldukça sağlam o zaman dosyalar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canerX 0 #38 Temmuz 9, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
perfectionx 1 #39 Temmuz 11, 2019 tarihinde gönderildi gameserver lisans alın dşye hata veriyor bunu nasıl çözebiliriz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
residual 0 #40 Temmuz 11, 2019 tarihinde gönderildi i need it thank you its cool Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tomrjsbey 0 #41 Temmuz 11, 2019 tarihinde gönderildi teşekkür ediyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tomrjsbey 0 #42 Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi bir sorum olacaktı rahatsız ediyorum kusura bakmayın öğrenmek amaçlı bu forumdayım indirdiğim dosyalar ve clientler sağlam odbc kurulumunu da yaptım management dosyasıda hazır fakat gameserver.exe çalıştırdığımda lisans hatası alıyorum yardımcı olur musunuz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tomrjsbey 0 #43 Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi Alıntıbir sorum olacaktı rahatsız ediyorum kusura bakmayın öğrenmek amaçlı bu forumdayım indirdiğim dosyalar ve clientler sağlam odbc kurulumunu da yaptım management dosyasıda hazır fakat gameserver.exe çalıştırdığımda lisans hatası alıyorum yardımcı olur musunuz? güncelleme : sorun ÖzkanÖzdemir Asm konusuyla çözüldü teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canerX 0 #44 Temmuz 17, 2019 tarihinde gönderildi NPC ve Yaratıkların hiçbiri görünmüyor. Sorun nerede olabilir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #45 Temmuz 21, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Equity 45 #46 Temmuz 21, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkrler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Serverus 7 #47 Temmuz 25, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xaryc 0 #48 Temmuz 25, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #49 Temmuz 25, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ImmortalSoul 2 #50 Temmuz 26, 2019 tarihinde gönderildi Paylaşım için teşekkürler, ilginç görünüyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş