Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...
dekor

2. El Eşya Alan Yerler

Önerilen Mesajlar

İkinci El Eşya Alan Yerler

Değiştirmek ve yenilenmek istenilen tüm ikinci el eşyalar için ikinci el eşya alan yerler arasında hizmet veren, ikincielesya-istanbul sitesi üzerinden destek alınıyor. İkinci el eşya alanlar kategorisinde nitelikli hizmet veren firmadan eşyaların değerini öğrenmek isteyenler iletişim seçeneklerinde yer alan bilgilerle irtibata geçiyor. Değiştirmek ya da satmayı düşünülen ikinci el eşyaların resimleri sitenin bağlı olduğu Whatsapp numarasına iletilerek pratik olarak işlem yapılıyor.

Online Hizmet

Siteye ikinci el eşya ile ilgili iletilen bilgiler beş dakika içerisinde incelenerek teklif veriliyor. Sunulan teklif kabul edildiği an itibariyle, belirtilen adrese en kısa sürede araç yönlendiriliyor. Online ve sistematik olarak ikinci el eşya alan yerler konusunda hizmet veren siteye anında ulaşılıyor. Eşyaların ödemesi nakit olarak yapılıyor ve yükleme işlemi uzman kişiler aracılığıyla tamamlanıyor.

Eski Eşyanızı Getirin

Nüfus olarak büyük bir şehir olan İstanbul'da öğrenim gören gençler ve bekar yaşamayı tercih eden arkadaşlar için kurulan site, ikinci el eşya alanlar olarak faaliyetlerini devam ettiriyor. Bekar evi yada öğrenci olarak adlandırılan bu evlerde de temel ihtiyaç olarak tercih edilmesi gereken eşyalar mutlaka vardır. Bu eşyaların hiç kullanılmamış olanlarını almak öğrenciler ve bekar yaşayanlar için biraz maliyetli olur. Bu nedenle ikinci el eşya alan ve satan yerler olarak nitelikli ve ideal koşullarla hizmet veren ikinci el eşya- İstanbul sitesi tercih ediliyor.

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...