Jump to content
Araştır
  • Diğer seçenekler ...
Sonuçları bul ...
Sonuçları bul ...

dekor

Üye
  • İçerik sayısı

    87
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Puan

    3,566 [ Bağış Yap ]

Topluluk Puanı

0 Nötr

dekor Hakkında

  • Doğum Günü 03/03/1992

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. dekor

    Psikolojik Filmler

    Psikolojik Filmler Büyük bir dramın içinde olmak ya da aklınızı başınızdan alacak bir öykü, beyninizi yakacak bir hikaye arayışı içine girdiyseniz psikolojik filmleri en doğru seçim olacaktır. Beyin kimyanızı değiştirecek olan bu dalda çekilmiş en iyi filmleri sizler için bu kategori üzerinde listeledik. Keşfetmeye başlamadan önce uyarımızı yapalım çünkü bu filmlerin bazıları zihninizde büyük acılara neden olabilir, bazıları is zihninizin alev almasına sebep olabilir kimilerinde ise yüksek gerilim hissedebilirsiniz. Tüm uyarılara rağmen ben hale izlemek istiyorum diyorsanız çekilmiş en kült psikolojik film ve çok daha fazlasına ulaşmak için en doğru yerde olduğunuzu sizlere söylemek isteriz. Hdfilmcehennem ekibi olarak sizlere en seçkin film arşivini sunmak adına devamlı olarak çalışıyor. Arşivimizi her gün genişletiyoruz. Keyifli seyirler dileriz. Psikolojik Filmler İzle Gerilimi, acıyı, zihin bulanıklığını, uykularınızın kaçmasını ve diğer tüm rahatsız edici hisleri bir arada yaşamak istiyorsanız psikolojik filmleri izle fırsatı tam sizlere göre. Bu kategoride Zindan Adası, Siyah Kuğu, Makinist, Kevin Hakkında Konuşmalıyız, Guguk Kuşu, Deney, Akıl Oyunları, Yerdeki Yıldızlar gibi birçok kült yapıma ve en son çıkan filmlere ulaşabileceksiniz. Zihninizin değişmesini sağlayacak tüm filmleri 1080P HD görüntü kalitesiyle izleyeceksiniz. Sizlere kusursuz bir film izleme deneyimi sunmak adına çalışıyoruz. Hadi sizler için listelediğimiz filmler arasından birini seçerek, film izlemenin keyfini çı*****. Reklamsız, donmadan film izleyin.
  2. Nasıl Güzel Gülebiliriz? Dişlerimiz vücudumuzun her parçasının önemli olduğu gibi önemlidir. Ve dişlerimiz deki bakımlar başta olmak üzere bir çok açıdan özeldir. Yani dişinize iyi bakmazsanız sağlığınız hemen bozulur. Ayrıca bir çok kişide gördüğümüz bir durum diş ağrısı diş sağlığı vs. durumlarda var tabi . işte bu bağlamda dişinize gereken özeni göstermenin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıp sonrada diş sağlığı için gereken işlemleri yaptığımızı varsayıyoruz. Yani dişinizi fırçaladınız genel bakımlarını yaptınız ama bunların yanı sıra dişiniz için özel durumlarda söz konusudur. Lingual Ortodonti Peki nedir bu lingual kelimesi, teknik olarak kafanızı şişirmek yerine asıl olayını anlatmak daha doğru olur diye düşünüyorum. Kısaca lingual diş konusunda yeni nesil bir sistemdir. Diğer bir deyişle size biraz daha özgürlük getirmektedir. Yani lingual ortodonti sayesinde hangi yaşta olursanız olun içten diş teli sayesinde hiçbir işinizi gücünüzü yada durumunuzu riske etmeden devam edebilirsiniz. Diğer bir deyişle dişinizdeki gerek sağlık gerekse görüntü sorunlarını lingual ortodonti sayesinde düzeltebilirsiniz ve kimse farkına varmaz. Ayrıca lingual teknik sayesinde dişinizdeki diş estetiği sorunlarını düzeltme şansınız çok daha yüksektir. Yani diş estetiği yaptıracaksanız lingual tedavi yöntemi tamda size göredir. Çünkü size özel bir çalışma ve doğru bir çalışma yönetimi olacaktır. Hollywood gülüşü gibi güzel bir gülüşe sahip olmak herkesin hakkıdır. Özellikle göz önünde bir meslek yapıyorsanız ve sürekli gülüyorsanız o zaman daha da ihtiyaç duyacağınız bir durum oluşmakta. Hollywood gülüşü için size harika bir haberimiz var artık Türkiye de kolaylıkla çok başarılı çözümler sunulmaktadır. Gülüş estetiği size göre olmayabilir belki ama emin olun o kalitede bir gülüşe sahip olduğunuzda anlayacaksınız. Gülüş estetiği ile yüzünüz ve gülüşünüz adeta değişecektir. Yani estetik gülüş demek sizin için yeni bir gülüş şekli olacaktır. Ha birde gülüş tasarımı var. İşte burası ayrı bir dünya siz doktora geldiniz benim güzel bir gülüşüm olsun dediniz o zaman nasıl bir yol izlenecek işte size burada danışmanlık yapacak Cem Caniklioğlu gibi işinin ehli uzman bir diş hekimi yani ortodontist gereklidir. Çünkü siz gülüşünüzü yeniden tasarlıyorsunuz. Cem Caniklioğlu, uzman ekibi ve Nurol Towerde’ki modern kliniği ile sektörde oldukça başarılı işler yapmaktadır. Tecrübeli ortodontistimiz Cem Caniklioğlu her şeyden önce Lingual ortodonti konusunda ülkemizde en değerli doktorların başından gelmektedir. Doğru hekim her zaman size daha hızlı bir iyileşme ve hayal ettiğiniz dişlerinize kavuşma imkânı sunacaktır.
  3. İstanbul Avrupa Yakasında İkinci El Eşya İstanbul Avrupa yakasında ihtiyaç duyulan tüm eşyaların alım satımını yapan firmanın verdiği hizmetle ilgili detaylı bilgi almak için firmanın https://ikincielesya-istanbul.com/ adlı internet sitesini inceleyebilirsiniz. Beyaz eşya, elektronik ürünler, baza, bilgisayar, koltuk, oturma takımı ve daha pek çok ürünün pazarlamasını yapan firma güvenilir ve kaliteli hizmetiyle beğeni kazanıyor. İkinci El Eşyaların Faydaları Hiç kullanılmamış ürünlere oranla daha uygun fiyata sahip olan ikinci el eşyalar, çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor. Ekonominize zarar vermeyecek olan ikinci el eşya alanlar arasında yer alan firma, kaliteli ürünler temin ediyor. Firmanın temin ettiği ürünler arasında ev eşyaları ağırlıklı olarak bulunuyor. Bu bakımdan, firma Şişli ikinci el ev eşyası alanlar*kategorisinde de oldukça iddialı bir başarıya sahip. Kaliteli Hizmet Firmaya Whatsapp, mail ya da tıkla teklif al yollarından biriyle eşyaların fotoğrafları satıcı tarafından gönderiliyor. Firma yetkililerinin ürünler için yapacağı teklif üzerinde anlaşılması durumunda, yetkililer eşyaları teslim almak için verdiğiniz adrese ulaşıyor. Ödeme nakit olarak yapılıyor. ikinci el eşya alım satım sektörünün önde gelen isimlerinden olan firmayla çalışmak için daha fazla beklemeyin. Müşteri memnuniyetine önem veren, dürüst politikalarıyla hedeflediği başarıyı yakalayan firmaya her yoldan ulaşabilirsiniz. Sağlanacak kaliteli ve güvenilir hizmetten memnun kalacaksınız. Eşyaların değerinin uzman bir eksper tarafından belirleniyor olması da firmanın güvenilirliğini artırıyor. Firma her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.
  4. dekor

    İngiltere Vizesi

    İngiltere Vizesi İngiltere’ye seyahat etmek isteyen herkesin hizmet alabileceği CSS Müşavirlik tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ingiltere vizesi başvurusu yapmak zorundadır.Diplomatik pasaporta sahip vatandaşlar 180 ile 90 günü geçmeyen İngiltere vize işlemlerinden muaftır. İngiltere üzerinden farklı ülkelere seyahat yapacak kişiler transit vize başvurusu yaparak aktarmalı seyahat edebilirler. Uzun süreli yani 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık süreli ingiltere vizesi başvurusunda bulunabilmek için Aile bireylerini ziyaret, tıbbi tedavi, akademik çalışma, bilimsel araştırma, 1. dereceden akrabayı gözetim,* nişanlı/müstakbel eş ziyareti veya sık iş görüşmeleri gibi farklı sebeplerden dolayı İngiltere’ye düzenli seyahat etmeyi gerektiren nedenin belgelerle beyan edilmesi halinde kişiler uzun dönem İngiltere vize başvurusu yapılabilir. Hepsi ve daha fazla bilgi için CSS Müşavirlik (CSS Müşavirlik Danışmanlık Hizmetleri | İngiltere Vizesi | Ankara Antlaşması Vizesi Başvuruları) i ziyaret edebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
  5. dekor

    Macera Filmleri

    Macera Filmleri Şehre bir yabancı gelir ya da bir yolculuğa çıkarsınız, tüm iyi filmlerin başlangıç kurgusu bundan ibarettir. macera filmleri de bundan farklı değildir. Zamanın içinden, dışından korku dolu dünyalardan, farklı diyarlara, birbirinden fantastik evrenlerden, sabit duygu yüklü evrenlere kadar birçok dünyaya ulaşacaksınız. Macera filmleri listesi ile bu kategoride sizlere özel arşivimizi ve seçkimizi sunuyoruz. Sınırsız bir şekilde dilediğiniz kadar film izleyebilirsiniz. Donmadan, HD, 1080P olarak oluşturduğumuz arşivimize bir göz atın. Sayfalar arasında gezinerek, hoşunuza giden bir film belki de hayatınızı değiştiren bir macera bulabileceksiniz fakat harekete geçmez ve hep sabit kalırsanız olduğunuz yerde kalmaya devam edersiniz. Sizlere itici, yapıcı etkisi olacak mükemmel filmlerle tanışın. En Sevilen Macera Filmleri izle En iyi macera filmleri kategorisini oluştururken oldukça seçici davrandığımızı bilmelisiniz. Elbette kendi seyir zevkimize göre değil birçok kişinin ortak seyir keyfine göre oluşturduğumuz özel bir arşive sahibiz. Ufkunu genişletecek sizleri evrenin farklı noktalarına gönderecek, kimi zaman farklı canlılarla tanışmanızı sağlayacak eşsiz filmler. En iyi macera aksiyon filmleri ve çok daha fazlasını keşfetmeye başlayın. Daha fazla vakit kaybetmeden atıştırmalıkları hazır hale getirin. Bu pazar ya da hangi günde bizi ziyaret ediyorsanız günü macera filmi için ayırın. Bugün hayatınızı değiştirecek o filmi keşfetme şansınız vardır. Keşfetmesiniz bile yeni bir macera, yeni bir hikaye sizleri bekliyor.
  6. dekor

    Dilekçe

    Dilekçe Nasıl Yazılır? Ülkemizde resmi işlemlerin zorluğu ve çokluğu vatandaşları her daim zorlamıştır. Özellikle adliyelerde çekilen sıkıntılar, noter şubelerindeki kuyruklar bunun en bariz örneğidir. Bilakis dilekçe yazma konusunda vatandaşların yaptığı küçücük bir hata onların yapmak istedikleri işlemleri erteleyebilmektedir. Hatta bazı üzücü vakalarda hatalı dilekçeler başlarına büyük bela açmaktadır. Bu da yoğun para ve zaman kaybına sebebiyet vermektedir. Dilekçe Yazdırmak İçin Ciddi Meblağlar Ödemeyin Bunun yanı sıra adliyelerde konumlanan arzuhalciler, dilekçe yazarları, bir paragraflık bir dilekçe örneği için çok ciddi meblağlar istemektedir. Vatandaşlar da gerek bilgi eksikliğinden, gerekse işinin bir an önce hallolması için bu meblağları ödemektedirler. Sırf bu gibi durumların önüne geçebilmek ve resmi işlemlerde yoğun sıkıntılar çeken vatandaşları rahatlatmak için bir site kuruldu. İçinde yüzlerce örnek dilekçe barındıran dilekce.net sitesi yayın hayatına başladı. Site, kâr amacı gütmemekte, milyonların derdine tercüman olmayı hedeflemektedir. Tamamen Ücretsiz ve Yardım Amaçlı Bir Site Türkiye'nin en büyük dilekçe, sözleşme ve öz geçmiş arşivi sitesi olan dilekce.net tamamen ücretsiz olmasıyla dikkat çekmektedir. Dileyenin siteye bağış yapabildiği gibi örnek belge sunma imkanı da bulunmaktadır. Sitede tam tamına bin 528 içerik yer almaktadır. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti'nde istenebilecek tüm resmi belgelerdir. İçeriklerin hepsi de resmi esaslara uygun olarak hazırlanmış, oluşturulurken güncel kanunlar esas alınmıştır. Bunların arasında dilekçe kategorisinde; adli sicil kaydı dilekçesi, adres değişikliği dilekçesi, asker evci izni dilekçesi, askere giderken istifa dilekçesi, avans dilekçesi, BAĞKUR iptal dilekçesi, belediyeye dilekçe, boşanma davası dilekçesi ve öğrencilerin sıklıkla karşılaştığı burs başvurusu dilekçesi gibi yüzlerce dilekçe yer almaktadır. Başarılı ve İlgi Çekici CV Hazırlamanın Yolları Sözleşme kategorisinde ise; satış sözleşmesi, kira sözleşmesi, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, hizmet sözleşmesi gibi sözleşmeler yer almaktadır. Sitenin bir diğer önemli kategorisi ise CV, yani öz geçmiş. İyi bir öz geçmiş hazırlamak sizi potansiyel rakiplerinizin önüne geçirebilmektedir. İşverenler net ve kısa öz geçmişlere oldukça önem göstermektedirler. dilekce.net sitesinde de CV kategorisinde başarılı CV hazırlamanın yolları yer almaktadır. Örnekleri inceleyerek hayal ettiğiniz kariyere bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Hayat Kurtaran Hukuksal Bilgiler ve Belgeler Sitede yer alan bu ve benzeri örnek belgeler hayat kurtarma niteliği taşımaktadır. Ayrıca sitedeki resmi işlem bilgilerini öğrenmek sizi hayatın her alanında bir adım öne çıkaracaktır. Sahip olduğunuz hakları, itiraz imkanlarını, başınıza gelen hukuksal bir olayda nasıl bir yol izleneceğini bilerek maddi ve manevi olarak avantajlı konumda olmanızı sağlayacaktır. Özetle herhangi bir avukatın sizden danışma ücreti olarak yüksek bir meblağ alacağı bir iş için dilekce.net'e girmek daha akıl kârıdır. Hiçbir şekilde ücret ödemeden birkaç tıkla istediğiniz bilgiye anında sahip olabilirsiniz. Gözü yormayan, az sayıda reklam barındıran siteden faydalanarak resmi işlerinizi kolayca halledebilirsiniz.
  7. dekor

    Mobil Uygulama

    Mobil Uygulama İşinizi büyütmek, siparişleri artırmak ve daha çok kişiye ulaşmak istiyorsunuz. Bunun için markanıza ait bir Andorid ve iOS mobil uygulama sahibi olma kararı verdiniz. Doğru yoldasınız. Peki nasıl bir uygulama olmalı ve nereden başlayacaksınız? Öncelik ihtiyaçların belirlenmesidir. Hedef kitlenizi ve iş planınız belirlediniz şimdi sıra markanıza ait mobil uygulamanın size ve hedef kitlenize ne fayda sağlayacağını belirlemek. Mobil uygulamanızın benzer uygulamalardan ne gibi farkları olacak, güçlü yanı ne olacak? Bunlar en önemli noktalar. Teknik detayları düşünmeden bu hususları belirleyin. Markanıza ait logo, renk paleti, ikonlar, web sitesi ve sosyal medya hesapları olmalıdır. Bunlar yoksa merak etmeyin, biz sizin yaparız. Ürün ve hizmet resimleri, videoları ve açıklamalarını hazırlayın. Eski bir söz vardır: "İçerik kraldır". Mobil yazılımınız mükemmel olsa da içerik her zaman ilk plandadır ve hedef kitlenizin ilgisi daima içeriktedir. Gelelim teknik hususlara. Mobil uygulamanız sade bir tasarım ile kullanıcıyı düşündürmeden yormadan ana fonksiyonlarını kolayca yerine getirebilmelidir. Bunun için ilk önce kullanıcı mobil uygulamanızı yüklerken uygulamanın istediği gereksiz izinlerle korkmamalıdır. Bir android yazılım düşünün ki rehbere erişme, kameraya erişme gibi kullanmayacağı birçok izini istiyor. Birçok kullanıcı fazla izin gerektiren uygulamaları yüklemiyor. O yüzden mobil uygulamanız en az erişim iznini istemelidir. Kullanıcı mobil uygulamanızı yükledi. Çoğu mobil uygulama açılır açılmaz üyelik istiyor. Kullanıcılar yeni bir sisteme üye olmaktan pek hoşlanmazlar ve bu yüzden uygulamayı kullanmaktan vazgeçebilirler. Bunun kolayı var. Birçok kullanıcının Google ve Facebook hesapları var. Uygulamanız bu hesaplarla açılabilirse üye olmak birkaç dokunma hareketiyle tamamlanır. Mobil uygulamanız daima çalışabilmelidir. Uygulamanız farklı ve eski cihazlarda ve düşük veri bağlantısı olan durumlarda çalışabilmelidir. Yapılan araştırmalarda hâlâ insanların eski cihazlar kullandıkları görülmektedir. Mobil uygulama az enerji harcayacak şekilde, batarya dostu olarak tasarlanmalıdır. Uygulama Android ve iOS markete konulmadan önce farklı cihaz ve ekran çözünürlüklerinde test edilmelidir. Kullanıcılar veri girişi yapmayı hiç sevmezler. Bir sipariş için aynı adres bilgilerini tekrar ve tekrar girmek yerine uygulamayı silmeyi tercih ederler. Kullanıcıdan minimum veri almak için onun tercihlerini ve bazı bilgilerini kullanıcıdan izin alarak saklayabilirsiniz. Güzel haberimiz de var. Kullanıcılar paylaşmayı severler. Mobil uygulamanızda kullanıcının hoşuna giden bir şey varsa bunu arkadaşları ile WhatsApp veya Facebook gibi ortamlarda paylaşırlar. Bunu sağlayabilmek için mobil uygulamanızda paylaşım seçeneklerinin olması gereklidir. Markanıza ve işinize ait uygulama için güvenlik önemliyse SMS kodu ve parmak izi ile doğrulama seçeneklerini göz önünde bulundurun. Mobil uygulamanız canlı bir varlıktır. Mobil uygulamanız sürekli gelişir. Tahmin ettiğinizden çok daha fazla kişi uygulamanızı kullanabilir. Bu yüzden uygulamanız ölçeklenebilir olmalıdır. Aklınıza uygulamanız ile ilgili yeni fikirler gelirse ve mobil uygulamanız modüler bir yapıda tasalanmış ise bunu uygulamanıza koymanız kolay olur. Kullanıcı kitlenize hemen ulaşmak istiyorsanız uygulamanızın önce basit bir sürümünü yayınlayıp sonra giderek uygulamanızı geliştirebilirsiniz. Bu yöntem piyasadaki en popüler yöntemdir. Tüm büyük firmalar bu yöntemi izler. Mobil uygulamanızın kullanıcılara görünmeyen ama sizin için en önemli fonksiyonlarından biri geri bildirimdir. Kullanıcılardan gelen geri bildirimler firmalar için altın değerindedir. Bu geri bildirimleri alabilmek için bile şu anda piyasada ücretsiz olarak sunulan birçok uygulama ve ürün vardır. Gelen verileri inceleyebilmelisiniz. Müşterileriniz hangi ürünlerle ilgilendikleri, günün en çok hangi saatlerinde uygulamayı kullandıkları, aldıkları bir ürün ile birlikte diğer hangi ürünleri incelediklerini bilmek işinizi bir sonraki aşamaya hazırlamaktır. Markanız için nasıl bir mobil uygulama tasarlanması ve geliştirilmesi gerektiğini biliyoruz. Siz işinizi düşünün. Biz sizin için Android ve iOS yazılımınızı geliştirelim. webmobilyazilim.com
  8. İkinox Whirlpool Servisi Whirlpool Servisi*hizmetimiz de değerli müşterilerimiz ve ailelerini, kaliteli ürünler üretmeyi önemsediğimiz kadar önemsiyoruz. Whirlpool Servis olarak, ürünlerimizin kullanım devamlılığını sağlamak ve müşterilerimizle sorunsuz bir başlangıçla tanışmak amacıyla, gün geçtikçe gelişen ve artan kadromuzla yanınızdayız. Kullanım devamlılığı sağlayarak, hem ürünlerimizin hem de servisimizin müşteri memnuniyeti sağlayacağı düşüncesiyle, hizmet vermek amacındayız. Ürünlerimizle ilk tanıştığınızda ya da herhangi bir bakıma ihtiyaç duyduğunuzda sorunsuz, güvenli ve kaliteli hizmetimizle sizin için orada oluyoruz. Uzman ve eğitimli işinin ehli teknik ekibimiz ile, bir telefon uzağınızda olan hizmet ve servisimizden faydalanabilirsiniz. İletişim ; +90 216 606 08 40 Web Site ; https://www.ikinom.tr/ :little_emrah: www.kodevelopers.com (2)
  9. İnternetten canlı sohbet İnternet üzerinde canlı sohbet edebildiğiniz bir site, hatta bir uygulama düşünün. Sizlere Asya sohbet sitesinden söz ediyorum. Sitemiz 2019 yılı itibari ile hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, kısa süre içerisinde birçok kişi tarafından sevilerek kullanılmaya başlamıştır. İnternet üzerinde canlı sohbet edebileceğiniz en marjinal sohbet sitesi olduğumuzu iddia etmekle kalmıyor, aynı zamanda kanıtlıyoruz. Asya sohbet üzerinde 7/24 mesajlaşabilir ve sizin için özel olarak yayın yapan DJ kadromuzun şarkılarını dinleyebilirsiniz. Diğer canlı sohbet sitelerinden farklı olmamızın en büyük nedeni sitemiz üzerinde yer alan tüm kişilere aynı değerli vermemiz ve kimseyi diğerinden üstün görmememizden kaynaklanıyor. Panel üzerinde sürekli olarak bir yetkili bularak sorunlarınızı bildirebileceğiniz yetkililerimiz mevcut. Bu yüzden canlı sohbet ederken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınızdan emin olabilirsiniz. Mobil canlı sohbet uygulaması Asya sohbet ile mobil üzerinden canlı almanya sohbet keyfini yaşayabilirsiniz. Google play ve app store üzerinde yer alan canlı sohbet uygulamamız üzerinde bilgisayara gerek kalmadan, yattığınız yerden mobil sohbet edebilirsiniz. Üyeliksiz canlı sohbet siteleri Asyasohbet.com’un en büyük özelliği, üye olmadan sohbet etme imkanını sizlere sunmasıdır. Tamamen anonim olarak, herhangi bir bilginizi vermeden chat odalarında canlı sohbet etmeniz mümkündür. Ancak almış olduğunuz nick kayıt edilmediği takdirde başka kişiler tarafından kullanılabilmektedir. Bu yüzden canlı sohbet için sürekli aynı nick ile sohbet etmek istiyor iseniz üyelik adınızı kayıt etmenizde yarar var. İnternetten canlı sohbet – Asyasohbet.com
  10. İslami Sünnet Düğünü Organizasyonu Günümüzde her türlü organizasyonlar oldukça popüler oldu. Bu tür organizasyonlar hem daha ihtişamlı diğer bir tabir ile şaşaalı, hem de organizasyon yaptıracak kişiler için daha az yorucu oluyor. Dolunay Organizasyon firması da İslami sünnet düğünü organizasyonu ile sizlere hizmet veriyor. İnsan kendi evladının düğününün de olabildiğince güzel olmasını istiyor. Dolunay Organizasyon Firması Neler Yapıyor? İslami tarzda yapılacak olan sünnet düğünlerinde Dolunay Organizasyon sunduğu paketler ile ya da sizin kriterleriniz doğrultusunda isteyeceğiniz organizasyonları gerçeğe dönüştürmek için kullandığı özel donanımlarla hayallerinizi gerçekleştiriyor. Bir sünnet çocuğunun en çok isteyebileceği palyaçolar, animasyon ekipleri ve balon ile mekan süslemeleri Dolunay Organizasyon’un hizmetleri arasında yer alıyor. Tabii ki anne ve babaların istekleri de göz ardı edilmediği gibi sünnet tahtı ve havai fişeklerle muhteşem bir salona girişi de firma tarafından gerçekleştiriliyor. İlahi sanatçıları ve ekipleri, mehter takımı, tasavvuf grubu, semazen ekibi, mevlithanlar da büyüklerimizin istekleri arasında bulunuyor, bunları da firmanın organizatörleri sizler için organize ederek gerçekleştirebiliyor. Mekan ise istediğiniz doğrultuda süsleniyor. Animasyonlu yiyecekler ile de firma farklı bir özellik sunuyor. Her özel anlarda olduğu gibi anılarınızda gelecekte tekrar canlanabilmesi için kamera çekimleri yapılıyor. Dolunay Organizasyon Hakkında Bilgiler Tüm bu istekleriniz İslami sünnet düğünü organizasyonu dahilinde Dolunay Organizasyon tarafından ucuz fiyatlarla yapılmaya çalışılıyor. Güler yüzle iletişimde olan organizatörler her konuda sizlere yardımcı oluyor. Ayrıca ülkemizde popüler olan dini sohbet konusunda alanında bilgili kişileri ve ilahi sanatçılarını da firma istediğiniz zaman sünnet organizasyonlarınıza getirebiliyor.
  11. dekor

    Gazaltı Kaynak Teli

    Gazaltı ark kaynağı uygulamalarında üstün kaliteye ulaşmak için en iyi gazaltı kaynak telini kullanmalısınız. Her kalınlık ve klasifikasyonda gazaltı kaynak tellerine web sitemize girerek ulaşabilirsiniz. Kaynak uygulamalarında kullanılan gazaltı kaynak telleri mükemmel sonuç almak için yıllardır ülkemizde kullanılmakta ve öncelikli olarak tercih edilmektedir. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayın. Gazaltı kaynağı, kaynak için gereken ısının, kullanıldıkça tükenen bir elektrod ile kaynak edilen parça arasında oluşan elektrik arkı sayesinde elde edildiği bir ark kaynak usulüdür. Kaynak bölgesine sürekli olarak verilen tel ergiyerek kaynak metalini oluşturur ve bu sırada kaynak torcunun ağzından kaynak alanına verilen koruyucu gaz ise bu alanı atmosferin zararlı etkilerinden korur. Gazaltı kaynağının en önemli avantajı budur. Bu korumanın olmaması halinde kaynağın kalitesi olumsuz koşullardan etkilenir. gazalti-kaynak-teli.com
  12. Sakarya tabildot hizmetleri ve Catering hizmeti veren sirketimiz yaklaşık 8 yıldır gıda sektöründe faaliyet göstermekte ve gelen talepleri karşılamak için buyumektedir. En son gelen talepleri karşılamak için Çark Caddesinde açmış olduğumuz mutfagimiz da Sakarya catering firmaları arasında vermiş olduğumuz hizmet ile fark yaratmak istiyoruz. Sakarya catering hizmeti veren firmalarla rekabet ederek kendimizi ve paydaşlarımızı rekabet ile üst seviyeye çıkartıp hizmet kalitesini arttirmak istiyoruz. Bunun icin 400 metrekarelik mutfak ve lokantamızda iç mekanda 150 -250 kişilik yemekli toplantı , iftar ve cemiyet hizmetleri verilebilirken , dışarıya ise 1000 - 1500 kişilik kapasite olup iş yerlerine fabrikalara işletmelere asgari 10 kişi ve üzeri toplu yemek servisimiz vardır, anne yemeği kalitesinde lokanta mantığı olmaksızın yapılan yemek çeşitlerimizde ve fiyatlarda seçenek imkanı olup alternatif çözümler sunulabiliriz.
  13. Antika Eşya Alan Yerler Birçok kişi antika eşyaya olan bağlılıklarını antika eşya alan yerlerde yaşarlar. Antika eşyanın geçmişte kullanılması manevi değerini arttırmaktadır. Antika eşyanın maddi ve manevi değeri kullanım yılına göre değişir. Kullanılan her eşya antika değeri alabilmesi için kullanım ömrüne dikkat etmek gerekir. Küçükçekmece antika alanlar bu kısım ile ilgilenerek eşya satımı için görevlendirilmişlerdir. Günümüz eşyalarından hoşlanmayan ve eskiye dönük eşyalara ilgi duyanlar Bakırköy antika eşya alanlar firmalarına giderek dilediklerini satın alabilirler. Fiyat konusunda ise biraz pahalı olan bu eşyalara ulaşmak artık çok daha kolaydır. Geçmişten Günümüze Antikanın Büyüsü Sarıyer antika eşya alan yerler kalitesinden ödün vermeden gerçekte antika sayılan eşya satışını yapıyorlar. Antika eşya alan yerler bu kapsamda güven sağlıyor. Özel tasarımlı ve kullanılabilecek tarzdaki eşyalar uygun ve değerindeki fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Antikacılar şehrin belirli noktalarında hizmetlerine devam ediyor. Antika eşyanın olabilmesi için çok eski yıllarda aktif olarak kullanılması gerekir. Antika Eşyalara Kolay Ulaşmanın Püf Noktaları Antika eşyaların olabilmesi için bazı detaylara dikkat edilmesi gerekir. Paralar, bardaklar, halılar, lambalar, koltuklar, dolaplar ve daha birçok kullanılan eşyanın aktif satışı antikacılar tarafından yapılmaktadır. Ağır ve nadide parçalarında olduğu dükkânlarda geçmişin büyüsü gelecekle birleşiyor. Antika eşyalara sahip olabilmek için internetten adres araştırması yapabilirsiniz. Teklif ve açık arttırma şekliyle de antika eşya satışı güvenle gerçekleşmektedir. antika-istanbul.com
  14. Çocuğunuzun Derslerinde Daha Başarılı Olması İçin Her anne baba çocuğunun derslerde başarılı olmasını ister. Ama her çocuğun dersi dinleme ve öğrenme şekli farklıdır. Bazı çocuk öğretmenine direk odaklanırken kimi çocuk yan sırada ki arkadaşından bile etkilenir. Çocuğunuzun derslerinde başarılı olması ve yeteneklerini doğru kullanması için, ders çalışırken yada bir şey öğrenirken neler etkilendiğini tespit etmek sizin elinizde. Size en yakın Moxo Dikkat Testi merkezine giderek, tüm dünyada kullanılan bu test ile çocuğunuzun dikkatini neyin dağıtığını 15 dakika içinde öğrenebilir, ilgili uzmanla birlikte bir yol haritası çizebilirsiniz. Moxo Dikkat testi sonuç verirken aynı yaş ve cinsiyetteki kişilerin bilimsel ortalamaları ile karşılaştırma yapabilmelidir. Dikkat testi tamamen objektif olmak zorundadır. Moxo dikkat testi tüm bu kriterleri içerdiği için dünyanın değişik kültürlerinde Çin, Güney Afrika, İsveç , İngiltere , Brezilya, İspanya, Meksika vb. ülkeler de kullanılabilmektedir. moxoturkiye.com
  15. Dinin emrettiği ve insanların fıtri olarak yöneldiği evlilik müessesi insanlar için heyecanlı ve aynı zamanda kutsal bir görev olarak karşımıza çıkıyor. Her insan erkek veya kadın yapacağı evliliğin hayalini erken yaşlarda kurmaya başlar. Alacağı elbiseden mekana kadar her şeyi en ayrıntısına kadar hesap edip düğün hazırlıkları yapmaya başlar. Evlilik Kurumu Evlenecek olan her insan kendi yaşam tarzına uygun bir mekan tercihinde bulunur. İslami geleneklere göre düğün yapmak isteyen çiftlerin yani İslami düğün organizasyonu yapmak isteyen kişilerin dolunay organizasyon adresine bakmadan karar vermemeleri yararına olur. Mekan ve organizasyon düğün için en önemli unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Hayat Arkadaşı Hayat arkadaşınız ile dünya evine atacak ilk adımınız çok önemlidir. Bunun için organizasyon yapacağınız yer ve fiyatlarını iyi bilmenizde fayda var. Mekanı, yeri ve en önemlisi ulaşımı göz önüne almak gerekir. Katılımcıların rahat bir şekilde iştirak etmeleri için bu önemli noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bunun için web adresine bakmadan ve fiyat araştırması yapmadan karar vermememiz yararımıza olur. Gelen misafirlere en güzel bir şekilde ilgi ve alaka göstermek ve en önemlisi güler yüzlü olmak gerekiyor. Gelen misafirlerin İslami düğün organizasyonu ile mutlaka fikirleri olumlu yönde değişiyor. Maddi ve manevi olarak bize katkı sunan bir ekip anlayışında olduklarını görüyoruz. Sınırsız bir hizmet ve kaliteli bir organizasyon bizi bekliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...