aliemre123 25 #1 Oluşturuldu: Eylül 21, 2017 bu konuda çok bilgili değilim yavaş yavaş bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. biraz daha sorunsuz olan bir filesten başlamak istedim. sourceyi indirdim debuglarken hata veriyor. direk sorun çözümü değilde çözüme nasıl ulaşacağımı nereden başlayacağımı anlatmanız yeterli ben kurcalaya kurcalaya bulurum diye düşünüyorum. şimdiden teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi SexyKO 2083 Sorunsuz Derlenen Source Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #3 Konu Sahibi Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi @ OzkanOzdemir devilcraftın paylaştığı mı bu yoksa daha fixi mi ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ OzkanOzdemir devilcraftın paylaştığı mı bu yoksa daha fixi mi ? Konu içeriğinde @ Nero ne olduğunu anlatmış. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş