Soreja 0 #1 Oluşturuldu: Eylül 21, 2017 Arkadaslar editörleri db ye bagliyamiyorum hepsi hata veriyo Yardimci olabilcek varsa cok seviniriz REsim https://hizliresim.com/lbkBVE Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi ODBC ayarlarını düzgün yapman gerekiyor. Ayarlar.ini içine Databaseye yönlendirdiğin ODBC ismini yazman gerekiyor. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Soreja 0 #3 Konu Sahibi Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıODBC ayarlarını düzgün yapman gerekiyor. Ayarlar.ini içine Databaseye yönlendirdiğin ODBC ismini yazman gerekiyor. yapamadım yardimci olurmusnuz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi Anlatan arkadaşın işletim sistemi Windows XP ama öbür işletim sistemleriyle arasında hiç bir fark yok. Eğer ki SQL 2014 kullanıyor iseniz en başta SQL Server Native Client 11.0 seçmelisiniz. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Soreja 0 #5 Konu Sahibi Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıAnlatan arkadaşın işletim sistemi Windows XP ama öbür işletim sistemleriyle arasında hiç bir fark yok. Eğer ki SQL 2014 kullanıyor iseniz en başta SQL Server Native Client 11.0 seçmelisiniz. ayni sekilde yaptim ama sorun yine ayni degisen bisey olmadi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #6 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi Hizmetler den SQL ile ilgili bütün hizmetlerin başlatıldığından emin ol. Ayrıca 2014 kullanman daha iyi olur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #7 Eylül 21, 2017 tarihinde gönderildi odbc sorunu yada inini kontrol et Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş