Kinq 0 #1 Oluşturuldu: Kasım 29, 2018 İstediğim kordinata mesela worm ekleyemiyorum bu hatayı veriyor. nasıl çözerim bu sorunu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Kasım 29, 2018 tarihinde gönderildi Bu sorunun iki tane nedeni olabilir.1) Programın okuduğu sütun ismi ile senin kullandığın veritabanı içerisindeki sütun isimleri farklıdır.2) Program, senin kullandığın veritabanı içerisindeki sütuna değeri girmeye çalışıyor ama sütunun veri tipi girdiği veri tipi ile uyuşmuyor. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Kasım 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıİstediğim kordinata mesela worm ekleyemiyorum bu hatayı veriyor. nasıl çözerim bu sorunu selam dostum db den dırek yapsana edıtorle neden ugrasıyorsun kordınatı bul k_npcpos dan dırek ekleyebılırsın. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kinq 0 #4 Konu Sahibi Kasım 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıselam dostum db den dırek yapsana edıtorle neden ugrasıyorsun kordınatı bul k_npcpos dan dırek ekleyebılırsın. Editörle uğraşmaya gerek kalmadan hallettim. Teşekkürler :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş