IMOTEB 9 #1 Oluşturuldu: Eylül 12, 2017 selam arkadaşlar bana 1 level ve sikiller açılmamıs bir şekilde prosödür yaparmısınız 10 levele gelinde sikillerin açılması konusunda prosödür verebilirmisiniz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Üstüne sos ister misin? Bu nasıl yardım istemektir arkadaş "verir misin yapar mısın?" 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #3 Konu Sahibi Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi kusura bakmayın asıl demek istediğim muhabet o değil aslında neyse sorun değil siz öyle anlayıp yorumu bu şekilde verdiysen sıkıntıyok Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #4 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıkusura bakmayın asıl demek istediğim muhabet o değil aslında neyse sorun değil siz öyle anlayıp yorumu bu şekilde verdiysen sıkıntıyok hocam db nizde zaten create_new_char prosedürü varsa onun içerisini açın. İllaki içerisinde başlangıç level, skill, stat gibi ayarları vardır. Eğer ki orada yok ise yüksek ihtimal başlangıç skill, stat ve level ayarı Userdata daki defoult value değerlerine verilmiştir. Oradan düzenleyebilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #5 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Daha nasıl anlamamı bekliyorsun direk hazır olarak bekliyorsun "verir misin yapar mısın" diyerek ne anlayayım. Hayır benim anlamadığım husus cidden şu sen "nasıl yaparım" sorusu sormak yerine "verir misin yapar mısın" diye biliyorsun. Öğrenme isteği yok "şunu bana anlat" demek yok. Peki sana bunu niye verelim neden istiyorsun bunu? Server açmak için mi yoksa dosya satmak için mi? Amacını belirt çünkü şundan soruyorum daha bunu yapamıyorsan verir misin diyorsan öğrenmeye çalışmıyorsan öbür sorunlara da mı başkasının yapmasını bekleyeceksin. Böyle server açıp yada dosyaları mı satıcaksın ne yapacaksın?Burada herkese açıkladık eğer ki öğrenmek istiyorsanız her türlü yardımı yaparız gerekirse 0 dan anlatırız, 2 sayfa yazı yazarız anlatırız, tekrar tekrar anlatırız öğretiriz. Bu kafada olduğunuz için yardım etmiyoruz böyle konuları da ya kaldırırım yada yapılan yardım yorumlarını silerim. Kusura bakma da buradaki hiç kimse garson görevi görmüyor şunu getir bunu götür üstüne şunu ekle diye sipariş verebileceğin bir ortam bekleme burasını. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #6 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıÜstüne sos ister misin? Bu nasıl yardım istemektir arkadaş "verir misin yapar mısın?" ben buna niye çıldırdım :QWEHQGWQ:RWQEHY:EWRUWERJ:WER Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi djqwjgdkgaslfgsalfsakhfaslkgdas hay güleyim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş