MOMENTUM 334 #26 Konu Sahibi Haziran 3, 2019 tarihinde gönderildi 03/06/2019 Tarihi itibariyle yeni güncellemeler yapılmıştır. Skype adresimi ekleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Netroid 0 #27 Haziran 19, 2019 tarihinde gönderildi Çok başarılı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ArdaDMR 1 #28 Temmuz 6, 2019 tarihinde gönderildi hayırlı satışlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #29 Konu Sahibi Temmuz 6, 2019 tarihinde gönderildi Alıntıhayırlı satışlar Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Champion 5 #30 Temmuz 13, 2019 tarihinde gönderildi Bana bir fiyat verirmisin, exe fileslerle birlikte Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #31 Konu Sahibi Temmuz 15, 2019 tarihinde gönderildi 15/07/2019 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 211 #32 Temmuz 19, 2019 tarihinde gönderildi hayırlı satışlar 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #33 Konu Sahibi Ağustos 13, 2019 tarihinde gönderildi 13/08/2019 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #34 Konu Sahibi Ekim 21, 2019 tarihinde gönderildi 21/10/2019 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #35 Konu Sahibi Kasım 2, 2019 tarihinde gönderildi 03/11/2019 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #36 Konu Sahibi Ocak 16, 2020 tarihinde gönderildi 16/01/2020 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #37 Konu Sahibi Şubat 12, 2020 tarihinde gönderildi 12/02/2020 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #38 Konu Sahibi Mart 25, 2020 tarihinde gönderildi 25/03/2020 - 23:05 Tarihi itibarıyla yeni güncellemeler yapılmıştır, skype adresimi ekleyerek bilgi alabilirsiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByMustafaa 0 #39 Nisan 12, 2020 tarihinde gönderildi Zamanında Ticaret Anadolu Lisesi'nin PC bölümüne kayıt olabilseydim şimdi bunları kendim yapar hayranlıkla izlemezdim. Bazen hayatınız 5'te kapanan kayıtlara 5:30'da gitmektir. Yarım saat ile hayatınız kararabilir. Gerçekten emek harcanarak yapılmış efsane bir database. Hayran kaldım. Gel gör ki henüz bu DB'ye sahip bir server görmedim. Umarım emeklerinin karşılığını alabilmişsindir. Hayırlı satışlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #40 Konu Sahibi Nisan 13, 2020 tarihinde gönderildi AlıntıZamanında Ticaret Anadolu Lisesi'nin PC bölümüne kayıt olabilseydim şimdi bunları kendim yapar hayranlıkla izlemezdim. Bazen hayatınız 5'te kapanan kayıtlara 5:30'da gitmektir. Yarım saat ile hayatınız kararabilir. Gerçekten emek harcanarak yapılmış efsane bir database. Hayran kaldım. Gel gör ki henüz bu DB'ye sahip bir server görmedim. Umarım emeklerinin karşılığını alabilmişsindir. Hayırlı satışlar. Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, bazen çok emek verip karşılığını alabileceğimiz durumlarda malesef ki birazda şans gerekiyor sanırım :) hayatında başarılar dilerim ve şunu da eklemek isterim, eğer ki gerçekten bir şeyleri istiyorsan hiç geç değildir, bugün başla ve yürü :) (Ailene çok selamlar, sağlıklı kalın inşallah.) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByMustafaa 0 #41 Nisan 13, 2020 tarihinde gönderildi AlıntıGüzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim, bazen çok emek verip karşılığını alabileceğimiz durumlarda malesef ki birazda şans gerekiyor sanırım :) hayatında başarılar dilerim ve şunu da eklemek isterim, eğer ki gerçekten bir şeyleri istiyorsan hiç geç değildir, bugün başla ve yürü :) (Ailene çok selamlar, sağlıklı kalın inşallah.) Aslında 2 gün önce sadece ufaktan database editlemeye başladım. Yapabilirsem bir kaç quest yazacağım. MyKo- HomeKo karışımı exp ve itemi tatlı-sert zorlukta yapmaya çalışacağım. Tabi oyun içi dengelere çok yoğunlaşacağım. Yıllardır HomeKo oynarım ve zevk açısından şimdiki HomeKo'lar eskilerin yanından bile geçemiyor. Zira bugünün HomeKo'ları 2. gün PK servera dönüyor. Oyunu tek bir mape yığmak yerine userlerin Pk'dan sıkıldıklarında farm yapabileceği düzenlemeleri sunmak istiyorum. Mesela serverda parayı veren düdüğü çalamayacak. Birazda bu yönden sinirliyim şimdiki HomeKo'lara. Aslında pek yapabileceğimi sanmasamda yapabilirsem piyasaya diss atmış olacağım :F İşte masum hayallerim ve ben. Son cümlen Tolstoy'a gönderme yapmış resmen. Neyse çok uzadı. Allah'tan emeklerinin hatta Dünya'daki her insanın emeğinin karşılığını bulmasını diliyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Karaca12 0 #42 Mayıs 6, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #43 Konu Sahibi Temmuz 19, 2020 tarihinde gönderildi Güncel. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
thecooler 0 #44 Mart 8, 2021 tarihinde gönderildi denemek isteyenler koclassic.com zaten deneye bilir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
karamanli 0 #45 Eylül 30, 2024 tarihinde gönderildi Sexy Girls from your town for night Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş