2406medusa 0 #1 Oluşturuldu: Kasım 6, 2018 Üye adı: 2406medusaAd ve Soyad: volkan akbıyıkÜlke / Şehir: ankaraHakkınızda kısa bilgi: 28 yaşım ankaralıyım işten fırsat buldukça local server açıp takılıyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: Akbyk VlknaReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: kendimi bildim bileli 2006 sanırmAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: localYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: sadece server açıp editleyecek kadar visual studio SQL nacivat sağdan soldan öğrendiğim kadar biliyorum.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: WarZ emulator. Aion. Knight online. Metin2. Silkroad. Cabal. Tvelvesky2 gibi oyunları local ve sunucu üzerinde aktif hale getirip max 20 kişilik ekiple eğlendiğimiz çok oldu.Ek Bilgiler: paylaşımlara paylaşım katmak ve yararlanmak istyorum şimdidien iyi forumlar .IP Address:: 217.131.94.54 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Kasım 8, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş