byxox 67 #1 Oluşturuldu: Eylül 7, 2017 Arkadaslar cz de monument bos gorunuyor log dan baktım Killer=Rogue,SID=32578,Target=Ronark Land Monument,Zone=71,X=1321,Z=1073 gorunuyor Npc us tbl den baktım 32578 Ronark land monument olarak gorunuyor başka nereye bakabılırım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #2 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Monument NPC olarak mı ekli yoksa MONSTER olarak mı ekli ona bak ona göre clientteki NPC_US yada MOB_US ları değiştir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Konu Sahibi Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi baktım ben dostum 32578 Ronark Land Monument olarak K_MONSTER tablosunda ismi ve kodu da yazıyor ne yapmam gerekıyor acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #4 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıbaktım ben dostum 32578 Ronark Land Monument olarak K_MONSTER tablosunda ismi ve kodu da yazıyor ne yapmam gerekıyor acaba? data klasöründe yer alan K_NPC_US tablosunda monumentin id sini ara. Büyük olasılıkla yoktur. Bir satıra ekle sorun çözülür. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #5 Konu Sahibi Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıdata klasöründe yer alan K_NPC_US tablosunda monumentin id sini ara. Büyük olasılıkla yoktur. Bir satıra ekle sorun çözülür. dostum baktım k_npc_us.tbl klasorune 32578 Ronark Land Monument olarak ısmı gırılı kontrol ettım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #6 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıdostum baktım k_npc_us.tbl klasorune 32578 Ronark Land Monument olarak ısmı gırılı kontrol ettım hocam db de eklediğiniz monumentin id si de "32578" mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #7 Konu Sahibi Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıhocam db de eklediğiniz monumentin id si de "32578" mi? db de k_npc dekine mi bakayım? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Db ile tbl arasinda uyusmazlik olabilir tbl de olan ssid yi db yede gir buyuk ihtimal gorunecektir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #9 Konu Sahibi Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıDb ile tbl arasinda uyusmazlik olabilir tbl de olan ssid yi db yede gir buyuk ihtimal gorunecektir. K_monster dekı ssdi ile ko_npc_us dekı kodlar aynı baktım dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #10 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi K_monster ise mob_us da ekli olması gerek. normalde monument k_npc de eklidir. sende monsterde ekli ise mob_us tbl sine ekleme yapıcaksın 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #11 Konu Sahibi Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıK_monster ise mob_us da ekli olması gerek. normalde monument k_npc de eklidir. sende monsterde ekli ise mob_us tbl sine ekleme yapıcaksın Aynen teşekkurler dedıgın gıbı ekledım ısım gorundu :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burhanx47 1 #12 Eylül 9, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş