BORNTOKILL 142 #1 Oluşturuldu: Ekim 31, 2018 SATIŞ DA OLAN SADECE DATABASE VE CLIENT ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 AY ALMIŞTIR. GÜNCELLENEN TABLOLAR ITEM_UPGRADE (0 DAN YAZILMIŞTIR DESEM YERİ VARDIR BÜTÜN İTEMLERİN TEK TEK AYRIMI YAPILMIŞTIR OLD VE NEW SCROLL DÜZENLEMESİ DE DAHİL) ITEM_EXCHANGE (MYKO FORMATINA UYARLANMIŞ VE AYRICA 9 ADET FARKLI KUTU EKLENMİŞTİR) BUNLARIN HARİCİ YAPILAN BİR SÜRÜ YENİ EKLENTİLER VARDIR VİDEO OLARAK ATIYORUM İZLEYE BİLİRSİNİZ... https://www.youtube.com/watch?v=0p_ruc-xJNE&feature=youtu.be skype:assasinrogue 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi Konu onaylanmıştır. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spades 5 #3 Kasım 1, 2018 tarihinde gönderildi Hayırlı satışlar. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #4 Kasım 2, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, eline koluna sağlık gayet güzel olmuş, yanlış anlamazsan 1-2 konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim.1- Oyun içinde yazışmalar TÜRKÇE ve İngilizce olarak bölünmüş durumda olduğunu fark ettim, tek bir dil kullansak bence daha anlaşılır ve akışkan olabilir, kimsenin kafası karışmaz.2- Cz de bulunan (town arkası) monsterlar çok iç içe olmuş, onları da biraz ayırabilirsen güzel olur.Şimdiden bol satışlar dostum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Konu Sahibi Kasım 2, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba, eline koluna sağlık gayet güzel olmuş, yanlış anlamazsan 1-2 konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim. 1- Oyun içinde yazışmalar TÜRKÇE ve İngilizce olarak bölünmüş durumda olduğunu fark ettim, tek bir dil kullansak bence daha anlaşılır ve akışkan olabilir, kimsenin kafası karışmaz. 2- Cz de bulunan (town arkası) monsterlar çok iç içe olmuş, onları da biraz ayırabilirsen güzel olur. Şimdiden bol satışlar dostum. Evet onlarla ilgili bazı çalışmalar yapcam zamanım yok bu aralar. Teşekkürler-- mesaja ek olarak --AlıntıHayırlı satışlar. Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByShakeaL 13 #6 Kasım 13, 2018 tarihinde gönderildi Eline saglik. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Disobedience 0 #7 Ekim 15, 2019 tarihinde gönderildi video gizli diyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş