espandot 4 #1 Oluşturuldu: Ekim 26, 2018 arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize pus ıtemlerını 0 kc olarak ayarladım ancak oyuna gırdıgımde pustan esya cekemıyorum yeterlı kcnız yok dıyor uzerınızde.2. bır problem ıse kclerı kırdıgım zaman pusta hesapta kc gozukmuyor:(ayrıca tb_user tablosundan cashpoınt ve _knightcash stunna 10k kc eklıyorum oyuna gırdıgımde pusta 0 kc gozukuyor ( sorunu cozmeye yardımcı olması acısından paylasıyorum )yardımcı olabılırsenız sevınırım ıyı forumlar :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 26, 2018 tarihinde gönderildi PUS dosyalarını paylaşabilir misin herhangi bir bilgimiz yok şuan için PUS sistemi hakkında.Ona göre incelensin ve sorunun neden kaynaklı olabileceği söylensin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Ekim 26, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıPUS dosyalarını paylaşabilir misin herhangi bir bilgimiz yok şuan için PUS sistemi hakkında. Ona göre incelensin ve sorunun neden kaynaklı olabileceği söylensin. Momentum dostumuz yarım saat sonra bakacagını soyledi eğer o çözemezse sorunu dosyaları burada paylaşırım tabikide Özkancım teşekkür ederim ilgin için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #4 Ekim 26, 2018 tarihinde gönderildi forumda bir konu vardı adını suan hatırlamıyorum çekilen itemin gelmemesi gibi bişeydi ordaki kodları webitem proceduru ile değişirsen düzelebilir belki bende benzer hatayı o sekilde çözmüştüm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #5 Ekim 27, 2018 tarihinde gönderildi espandot çok tehlikelisin sen var ya :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #6 Konu Sahibi Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıespandot çok tehlikelisin sen var ya :D O neden DONZ 'cum :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #7 Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi hadi aslanlar hadi koçlar siz yaparsınız donzcum momentumcum götürüyon işi ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #8 Konu Sahibi Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhadi aslanlar hadi koçlar siz yaparsınız donzcum momentumcum götürüyon işi ;) Kardo çözemeyince napıcan mecbur saldırıyoruz :D aslansınız yaparsınız bebeklerım :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #9 Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi avatarıyla bukadar uyum sağlayan bi user daha görmedim :D keyfini çıkar ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #10 Konu Sahibi Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıavatarıyla bukadar uyum sağlayan bi user daha görmedim :D keyfini çıkar ;) eyw şekerim :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #11 Ekim 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıeyw şekerim :D hemen burayı terkediyorum :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş