ferdikaya26 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 24, 2018 Üye adı: ferdikaya26Ad ve Soyad: Ferdi KAYAÜlke / Şehir: Türkiye/EskişehirHakkınızda kısa bilgi: 1999 Yılından beri bilgisayarlara meraklıyım. Bu merak beni Microsoft sertifikasyonlarına sahip olmaya kadar sürükledi. Knight Online ile tanışana kadar hiç eğlence aracıolarak kullanmadım. Bir süre bu oyunu oynadıktan sonra, şimdilerde database geliştirme ile ilgileniyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: facebook.com/ReinforcementReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 8 YılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Bilgisayar sistem uzmanlığı, (MCP, MCSA, MCSE, MCITP) sertifikasyonları.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 81.213.244.156 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 25, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ ferdikaya26, sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ ferdikaya26, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş