schoker 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 23, 2018 Üye adı: schokerAd ve Soyad: Efe EkmenÜlke / Şehir: Antalya/TurkiyeHakkınızda kısa bilgi: Koç Universitesi mezunu, yazilim vb konulara merakli biriyim. Antalyada yaşiyorum ve hali hazirda çalışıyorumE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: -Facebook adresiniz: https://www.facebook.com/profile.php?id=538228849Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 SeneAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Universitede kendimi biraz geliştirmiştim ( Lua ve C# üzerine)Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: League of Legends oyununa script yazmakla ilgileniyordum, işe başlayınca biraktim.(aimtec,bol vb sitelerde)Ek Bilgiler: IP Address:: 176.232.126.101 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 26, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ schoker, sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş