oguzaly 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 23, 2018 Adım : Oğuzhan Alyaz Sosyal Medya : https://www.facebook.com/oguzhan.alyaz Yaşım : 25 Meslek : Elektrik Elektronik Mühendisi Forumumuzu nereden bulduğunuz : İnternette gezerken denk geldim İlgi alanlarınız : Diziler , filmler , spor , Yabancı dil ve programlama dilleri Forumumuza Neden Üye Olmak İstediniz : Programlama arşivinizi merak ettim öğrenebileceğim şeyler olabilir aynı zamanda katkıda bulunacağım konu olursa yardımcı olmak isterim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ekim 23, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba oguzaly, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 23, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ oguzaly, sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız.Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş