Concerta 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 22, 2018 Ad ve soyad : Taner Köseoğlu Yaş : 20 Meslek : Para Piyasası işi yapıyorum, Web sektöründe sosyal medya, adwords reklam danışmanlığı dönüşüm maliyet optimizasyonu yapıyorum + olarak kendi projelerimden gelir sağlıyorum. Forumumuzu nereden bulduğunuz : Google İlgi alanlarınız : Kripto Para, Girişimciliğe açık olan herşey Forumumuza neden üye olmak istediğiniz : Knight Online server açma gibi bir düşüncem var 3-5 günlük serverden ziyade uzun süre açık kalabilcek bir server hedefim var sektör hakkında fileslerin dblerin yapısı hakkında fikir ve bilgi sahibi olmak adına foruma üye olmak istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ekim 22, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba Concerta, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 22, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler yetersiz veya geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş