sez3rr 7 #1 Oluşturuldu: Ekim 16, 2018 iyi aksamlar öncelikle ben boost kütüphanesini kullanmama rağmen her yolu denedim hala daha build etmekte sorun yaşıyorum resimdeki gibi hata vermekte belirttiği dosyaları eklıorm aynı siliyorum aynı acaba sorun nedir ? -- mesaja ek olarak --iyi aksamlar öncelikle ben boost kütüphanesini kullanmama rağmen her yolu denedim hala daha build etmekte sorun yaşıyorum resimdeki gibi hata vermekte belirttiği dosyaları eklıorm aynı siliyorum aynı acaba sorun nedir ? Resim eklemeyı unutmusum buyrun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #2 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi www.kodevelopers.com (1) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi Foruma üye olduğunuz zaman üyeliğiniz onaylandığında size bir mesaj geliyor. Forum kuralları ve KODevelopers nedir? konusu hakkında okumanız isteniyor. Forum kuralları içerisinde başka forumun reklamını yapacak herhangi bir içerik paylaşmak yasaktır. Paylaştığınız resim içerisinde başka forumun ismi geçmektedir. Eğer ki bir daha böyle bir şey tekrarlanırsa üyeliğiniz yasaklanacaktır.https://www.kodevelopers.com/kendini-tanit/6726-sez3rr-kimdir.html#post39850 hoşbulduk diye cevap verdiğiniz için okumuş var sayıyorum. Forum kurallarımız ve forum düzenimiz ciddiye alınacak bir durumdur. En küçük yanlışta ayırt etmeksizin forumdan uzaklaştırıyoruz. Forum kurallarını iyi okumanız gerekiyor. Bu kurallara ++, tyty, upup gibi saçma yorumlar atmakta dahildir bu yüzden bile kaç kişiyi forumdan uzaklaştırdık. Son bir husus hele ki burada o forum hakkında açılan konu varken gidip o içerikleri indirip inadına yapar gibi burada resim paylaşmanız hiç hoş değil. Bu son uyarıdır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #4 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi ko-f.x saygımı yitirmek üzereyim 😄 senin sorunun cevabı resimde zaten lib dosyalarının bulunduğu klasörü göster okadar properties-linker-imput-additional dependencies olması lazım bi dene bakalım... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #5 Konu Sahibi Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Foruma üye olduğunuz zaman üyeliğiniz onaylandığında size bir mesaj geliyor. Forum kuralları ve KODevelopers nedir? konusu hakkında okumanız isteniyor. Forum kuralları içerisinde başka forumun reklamını yapacak herhangi bir içerik paylaşmak yasaktır. Paylaştığınız resim içerisinde başka forumun ismi geçmektedir. Eğer ki bir daha böyle bir şey tekrarlanırsa üyeliğiniz yasaklanacaktır.https://www.kodevelopers.com/kendini-tanit/6726-sez3rr-kimdir.html#post39850 hoşbulduk diye cevap verdiğiniz için okumuş var sayıyorum. Forum kurallarımız ve forum düzenimiz ciddiye alınacak bir durumdur. En küçük yanlışta ayırt etmeksizin forumdan uzaklaştırıyoruz. Forum kurallarını iyi okumanız gerekiyor. Bu kurallara ++, tyty, upup gibi saçma yorumlar atmakta dahildir bu yüzden bile kaç kişiyi forumdan uzaklaştırdık. Son bir husus hele ki burada o forum hakkında açılan konu varken gidip o içerikleri indirip inadına yapar gibi burada resim paylaşmanız hiç hoş değil. Bu son uyarıdır. Eskiden kalma dosyalar arşivimde idi üzgünüm birdaha tekrarlanmayacak yanlış anlaşıldıysam da kusura bakma ki bende pek haz etmem kendisinden dikkat etmedim ona birdaha tekrarlanmaz tekrar kusura bakmayın hakkınızı helal edin -- mesaja ek olarak -- Alıntı ko-f.x saygımı yitirmek üzereyim 😄 senin sorunun cevabı resimde zaten lib dosyalarının bulunduğu klasörü göster okadar properties-linker-imput-additional dependencies olması lazım bi dene bakalım... Nasil gösteriyoruz ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #6 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi yazdım ya hocam properties-linker-imput-additional dependencies burdaki kısıma o dasyanın bulunduğu klasörün yolunu göstericeksin eğer bu yazılanlardan bişey anlamadıysan işin zor... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #7 Konu Sahibi Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı yazdım ya hocam properties-linker-imput-additional dependencies burdaki kısıma o dasyanın bulunduğu klasörün yolunu göstericeksin eğer bu yazılanlardan bişey anlamadıysan işin zor... göremedim onları geçen gün bugün dikkatlice bakdım var 😄 -- mesaja ek olarak -- Alıntı yazdım ya hocam properties-linker-imput-additional dependencies burdaki kısıma o dasyanın bulunduğu klasörün yolunu göstericeksin eğer bu yazılanlardan bişey anlamadıysan işin zor... bu seferde debug.obj hatası veriyor ole bı dosyada yok zaten ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #8 Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi Lütfen aldığınız hatayı gösteren bir resim ekleyiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #9 Konu Sahibi Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Lütfen aldığınız hatayı gösteren bir resim ekleyiniz. buyrun üstadım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #10 Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi buyrun üstadım Yukarıdaki x64 yazan yeri Win32 olarak değiştir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #11 Konu Sahibi Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi x64 ü de bu hatayı veriyor zaten üstadım -- mesaja ek olarak -- 32 de de aynı hatayı vermekte böle bir dosya varmı normalde ? debug.obj die Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Miranda 1 #12 Ocak 13, 2019 tarihinde gönderildi Alıntı ko-f.x saygımı yitirmek üzereyim 😄 senin sorunun cevabı resimde zaten lib dosyalarının bulunduğu klasörü göster okadar properties-linker-imput-additional dependencies olması lazım bi dene bakalım... Benim işime yaradı bu. Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş