TrionD 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 2, 2018 Ad ve Soyad: İlker BAVUŞ Sosyal Medya: https://twitter.com/ilkerbavus Yaş: 23 Meslek: Öğrenci Yaşadığınız Şehir: Tekirdağ KODevelopers'ı nereden bulduğunuz: Google üzerinde database araştırması yaparken İlgi alanlarınız: Futbol,Fitness,Sinema Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Forum üzerinde pek çok yararlı bilgilere rastladım ve forumun genel olarak bana yararlı olacağını düşünüyorum (varsa) referans olan üyemiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ekim 2, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba TrionD, forumumuza hoş geldin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ TrionD, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş