espandot 4 #1 Oluşturuldu: Ekim 2, 2018 arkadaşlar Fotoyu paylasıyorum dırekt sorun basit birşeydi ancak 5 aydır ara verdım nasıl cozecegımı bıle unutmusum yardımcı olabılecek varsa sevınırım. Aslında normalde calısması lazım 3 ay once DB ve MAP-EVT leri yedekleyıp serverı askıya almıstım sımdı tekrar basladım ancak hata alıyorum AI server acarken anlam veremedım:( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 2, 2018 tarihinde gönderildi ZONE_INFO tablosunda 102 numaralı haritanın RoomEvent sütununu 0 yapmayı dener misin? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Ekim 2, 2018 tarihinde gönderildi dediğini yaptım özkan 103te verdı sonra 103üde aldım 0 yaptım sımdıde bu hata cıkıyor, bu arada ılgın ıcın tesekkurler. ancak hata vermesı cok sacma geldı cunku database 3 ay once aynı mapler ve DB ıle sorunsuz acılıyordu 😞 -- mesaja ek olarak -- Aİ serverı acmaya basardım battle...smd kullanılan her eventı 0a cektım Aİ server acıldı umarım oyun ıcersınde sorun olmaz, çok teşekkür ederim Özkan ❤️ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş