serseriwarior 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 1, 2018 Üye adı: serseriwariorAd ve Soyad: Atakan PınarÜlke / Şehir: ÇanakkaleHakkınızda kısa bilgi: Adım atakan yaşım 24 çanakkale de ikamet ediyorum yaklaşık 10 yıldır knight online ile haşır neşirim bunun 8 yılı geliştiricilik ile geçti C++ ve Sql e hakimim. Knight online da kendini geliştirmek amacı taşıyan arkadaşlara yardımcı olmak için üye olmak istiyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz:Facebook adresiniz: fb.com/captaiinnReferans olan üye:Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 10 yılAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?:Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?:Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Gamessfor.org / AdminEk Bilgiler:IP Address:: 78.190.229.0 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 2, 2018 tarihinde gönderildi Verdiğiniz bilgiler geçersiz olduğu için üyeliğiniz onaylanmamıştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş