yurt2009 0 #1 Oluşturuldu: Eylül 23, 2018 Üye adı: yurt2009Ad ve Soyad: Uğur EkenÜlke / Şehir: Türkiye | Aydın/NazilliHakkınızda kısa bilgi: KnightOnline Database & Panel Yazılımcısı 2010-2011 tarihinden itibaren KnightOnline PvP üzerinde database editlemeye başladım Şuanda kendim database yapmaktayımE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: ugurekennFacebook adresiniz: https://www.facebook.com/ugurrekenReferans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: Yaklaşık 8-9 YILAktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: NoOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: KnightOnline Database Editleme/Yazılım Web Tasarım & Program Yazılım Sosyal Medya UzmanıÖnceki çalışmalarınız, referanslarınız: Birçok şirkette çalışıp hizmet vermişliğim var fakat 2 senedir hiçbir işle uğraşmıyorum Şimdi tekrardan KnightOnline Database Ve Grafik & Web Tasarım İşlerine Tekrardan Geri Dönmeyi DüşünüyorumEk Bilgiler: IP Address:: 88.241.75.158 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 24, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ yurt2009, sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş