selcukm 0 #1 Oluşturuldu: Eylül 21, 2018 Üye adı: selcukmAd ve Soyad: selcuk mollaibrahimoğluÜlke / Şehir: İstanbul/TürkiyeHakkınızda kısa bilgi: Web PHP developerE-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: [email protected]Facebook adresiniz: shaggy53Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 1 Yıl (Yazılım geliştirme olarak) 13 yıl (Oyuncu olarak)Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: Yetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: PHP (Senior) C++ (Mid) NodeJS(Mid) Veritabanı Sistemleri(MySQL,MSSQL) (Senior)Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Referanslarımı yöneticiler birebir istediğinde paylaşabilirm.Ek Bilgiler: 1 Yıldır aktif olarak KnightOnline Sunucu kaynaklarımı geliştiriyorum onun dışında son 1 ayda Panel ve Pus porgramlamamı bitirdim. Foruma katılma sebebim; Exe Pack,Unpack Reverse Engineering konusunda bilgi sahibi olmak ve bildiğim konularda yardımcı olmak. Yazdığım panel ve pusun Basic halini de paylaşmayı planlıyorum isteyen kendine göre geliştirip kullanabilir.IP Address:: 176.55.115.103 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Eylül 24, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ selcukm, forum kurallarına uymadığınız için @ shaggy53 üyeliğiniz alakasız konular üstünden post kasmaya çalıştığınız için yasaklanmış bulunmaktadır.Forum kurallarımızdan biri de forumdan yasaklanan kişi bir daha foruma alınmamaktadır.Anlayışınız için teşekkür ederiz bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş